Søndag 28. oktober holdt Ole Paus en konsert i Bergen domkirke. Etter konserten kom artisten med et stikk i retning flere FrP-politikere. Nå raser Sylvi Listhaug og krever en unnskyldning. 

I følge et innlegg i BT skrevet av Nils Gunnar Sjøberg skal Ole Paus ha sagt følgende etter konserten:

«Når dette liksom skal være kremen i FrP, hvordan er da de øvrige i partiet?»

Videre skal Paus ha kommet med karakteristikker av sentrale FrP`ere som bedragere, horekunder og voldsmenn. Ordene falt under en samtale med biskop Halvor Nordhaug.

Listhaug raser

Sylvi Listhaug publiserte i dag et innlegg på Facebook hvor hun krever en unnskyldning fra Ole Paus.

Hun skriver:

«Jeg synes det er trist at kirken er blitt en arena for å spre hat og bidra til polarisering. Å omtale FrP-ere som bedragere og voldtektsmenn er et ekstremt utsagn. Det hører ikke hjemme noe sted, og minst av alt i kirken.

Dette er nok et eksempel på at kirken driver med politikk. Jeg forventer en uforbeholden unnskyldning fra Ole Paus og biskop Halvor Nordhaug til FrPere. Dette går rett og slett ikke an.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvi Listhaug (@sylvi_listhaug) on

Det er feigt av Ole Paus å nekte å kommentere dette. Han er en kjent norsk artist, og må stå til ansvar for det han sier. At biskopen i sitt svar bare later som ingenting og ikke tar avstand, sier alt du trenger å vite om han og holdningene blant biskoper i Den norske kirke.

Hvis å omtale medlemmer av et politisk parti som voldtektsmenn og bedragere, er det biskop Nordhaug kaller for nestekjærlighet og omtanke, er det en helt annen kristendom enn den jeg vokste opp med.»

Får ingen unnskyldning 

Ole Paus har ingen planer om å gi en unnskyldning til Listhaug. Han skriver i et svarinnlegg til Bergens Tidende at han ikke «angrer en stavelse» og at Listhaug ikke kommer til å få en uforbeholden unnskyldning.

LES OGSÅ
Tore på sporet: "vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie"

Hva mener du? Burde Ole Paus gitt en unnskyldning til Listhaug? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook og si din mening!