lørdag, juli 4, 2020

Liten gutt ble bitt 15 ganger i barnehagen – personalet merket ingenting!

Mest lest nå

Jannica Sjödins er i sjokk etter at sønnen hennes har fått stygge bitemerker over hele ryggen i barnehagen. Ingen hjalp den lille gutten.

På tirsdag skulle svenske Jannica Sjödins gi sønnen på 1,5 år et bad etter å ha vært i barnehagen i Malmø. Da hun kledde av han fikk hun sjokk, skriver svenske Aftonbladet. Hele ryggen hans var full av bitemerker.

Jannica Sjödin og mannen hennes tok sønnen med seg på sykehuset hvor de tok bilder og dokumenterte skadene. Noen av bittene var så dype at de hadde dannet sårskorper.


«Det var minst 15 bitemerker hvor halvparten av bitemerkene er sår. Det er barn som har bitt sønnen våres så hardt at han har fått mange sår», skriver Jannica Sjödin i et oppslag på Facebook, hvor hun også har lagt ut bilde av sønnens skader.

Foto: Jannica Sjödin

Barnehagens personale sa ingenting da Jannica hentet sønnen sin. Hun kan ikke forstå at det er mulig at ingen har merket hva som har skjedd. «Det er uvirkelig og sjokkerende å se at barnet mitt har blitt mishandlet og torturert», sier Jannica til Aftonbladet.

Onsdag kveld har sønnen fremdeles smerter og er utrøstelig. «Han kjemper med smerter og skal hele tiden trøstes. Han vil ikke være alene», sier Jannica Sjödin til dagens.dk.

Hun ønsker at folk skal få vite hva som har skjedd og at det må skje en endring i barnehager rundt om.

Her kan du lese Jannica sitt innlegg på Facebook:

Hej, jag vill bara skriva av mig lite nu när vi sitter på akuten o väntar på läkaren för vidare koll. Fick rum direkt!!…

Posted by Markus Jannica Holmberg on 29. august 2017

Dette skal ikke kunne gå an, her er det noen rutiner som må endres på. Del gjerne historien videre for å sette fokus på dette!

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter