Hjem Dyr Den 2-år gamle jenta skal hilse på hestene – se den fantastiske reaksjonen

Den 2-år gamle jenta skal hilse på hestene – se den fantastiske reaksjonen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mange er livredde for hester. De er store, de er høyere enn oss og har betraktelig større hode enn oss. Dersom en går bak dem, sparker de oss, så vi flyger til den andre siden av jordet. Eller, er de nå egentlig noe å være så fryktelig redde for?

Det syns i alle fall ikke denne 2 år gamle jenten!

Onkelen hennes bor på en gård i Australia, og her har den vesle jenten fått muligheten til å danne vennskap med ikke bare en, men flere, store hester. Hver morgen ønsker hun dem god morgen, på en uredd og ivrig måte.

Foto: Youtube

En morgen filmet moren hennes den herlige morgenstunden i stallen, og la filmen ut på Facebook. Det falt i god jord hos mange tusen!

Nedenfor kan du se den sjarmerende videosnutten av den lille jenten som hilser samtlige av hestene i stallen god morgen, med klapp og kyss.

Hun løper ivrig fra bås til bås, klapper hestene på mulen og kysser de av hestene som bøyer seg langt nok ned til å få seg et kyss. For det er sannelig stor avstand mellom de store dyrene når de står oppreist, og det vesle barnet som stabber av gårde, fra bås til bås!

Se den herlige starten på dagen her:

SE OGSÅ: Den lille jenta ville roe ned hesten. Se hestens nydelige reaksjon

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com