Hjem Fremhevet Liv Grete Skjelbreid fyller 50 – Deler nytt bilde med kjæresten

Liv Grete Skjelbreid fyller 50 – Deler nytt bilde med kjæresten

Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid var singel i seks år etter at hun ble skilt fra Raphaël Poirée som hun var gift med i 13 år. Så traff hun en italiensk skismører.

Den heldige utkårede heter Giacomo Tiraboschi, og var skismører for det italienske landslaget. De to hadde kjent hverandre lenge, men det var først i 2019 at det oppsto søt romantikk mellom dem. Første gangen de to hilste på hverandre, var Liv Grete juniorutøver. Men det skulle gå flere år før de møttes igjen. Det skriver VG.

Da Giacomo skulle til Norge i forbindelse med en samling, fikk Liv Grete en melding fra han. Han lurte på om hun kunne skaffe ham laks.

Liv Grete ordnet laks til italieneren, men hun overleverte den ikke selv. Det fikk hun noen andre til å gjøre. Men neste år, da Giacomo igjen var i Norge på samling, kom den samme meldingen. Kunne Liv Grete fikse noe laks. Da møtte Liv Grete den italienske lakseelskeren selv.

– Da jeg inviterte ham hit første gang, var jeg livredd for at det skulle ryktes at vi var sammen. Men jeg har ikke angret en dag på at jeg tok initiativet. Selv om jeg sa at jeg aldri skulle finne meg en som ikke snakket norsk igjen, har hun uttalt i et intervju med Her og Nå. Videre forteller Liv Grete om hvordan det var å finne kjærligheten på nytt i voksen alder.

Liv Grete og Giacomo. Foto: rPrivat

– Å møte noen i voksen alder har vært veldig fint. Jeg har sluppet tak i «flink pike»-delen av meg, senket skuldrene og blir ikke like blendet som da jeg var ung. Du er litt mer fornuftig og ser andre kvaliteter. Vi har begge levd et liv som har formet oss, og vi ønsker ikke å endre den andre på noen måte. Jeg synes jo Giacomo er perfekt som han er! Å ha trygghet, ro og respekt for partneren sin er det viktigste.

Forteller mer om kjæresten

I et intervju med Se og Hør forteller Liv Grete mer om hvordan livet sammen med sin italienske kjæreste er.

– Jeg liker hans personlighet og hans verdier. Han er folkelig og helt nedpå. Ikke noe komplisert ved ham. Giacomo liker å ha det gøy, slik som meg. Han er lojal og hel ved i mine øyne, sier Liv Grete om Giacomo til Se og Hør.

Foto: Privat

Han hadde ikke noe valg!

Og da paret måtte finne ut hvor de skulle bosette seg var det aldri noe diskusjonstema. Det måtte bli Norge. Det bestemte Liv Grete.

– Han hadde ikke noe valg. Det var vinn eller forsvinn. Ha-ha! Selve flytteprosessen har vært en glidende overgang. Det har bare blitt sånn. Utenom skisesongen har han jobbet på fiskeoppdrett, og vært sommervikar i landbruket med å plante trær, forteller hun til Se og Hør.

Nå driver de to med hyttehotell og livet i den lille bygda ved Eikelandsfjorden er helt perfekt for italienske Giacomo.

– Det er fantastisk å ha flyttet hit til Liv Grete og familien. Jeg trives veldig godt. Barna var kanskje litt sjenerte i starten, men nå går det veldig bra, sier han til Her og Nå.

Liv Grete som fyller 50 år i dag legger ikke skjul på at hun aldri ville noe annet sted enn i hjembygda.

– Jeg hadde ikke klart meg uten bygda mi. Her hjemme har jeg aldri vært noe annet enn Liv. Jeg kjenner alle naboene, kan sprade ut i morgenkåpen om morgenen – så frigjort og fantastisk! Ja visst, så kunne jeg vært rikere og hatt mer jobbmuligheter mer sentralt. Men det er dette som er hjem, sier hun i intervjuet med Her og nå.

Og like før 50-årsdagen delte hun dette flotte bildet sammen med sin Giacomo.

Giacomo
Foto: Privat

Vi gratulerer så mye med rundt dag! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

  1. Espen Lind og kjæresten

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com