onsdag, september 30, 2020

Liv Grete Skjelbreid bekrefter ny kjæreste: – Jeg har det veldig bra nå

Mest lest nå

Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid (45) har vært singel helt siden hun og Raphaël Poirée (45) ble skilt for sju år siden. Men nå har hun funnet seg en ny kjæreste – intet mindre enn en italiensk skismører.

Den heldige utkårede heter Giacomo Tiraboschi (45), og er skismører for det italienske landslaget. De to har kjent hverandre lenge, men det er først nå i det siste at det har oppstått romantikk mellom dem. Første gangen de to hilste på hverandre, var Liv Grete juniorutøver. Men det skulle gå flere år før de møttes igjen. Det skriver VG.

Da Giacomo skulle til Norge i forbindelse med en samling, fikk Liv Grete en melding fra han. Han lurte på om hun kunne skaffe ham laks.


Italiensk lakseelsker

Liv Grete ordnet laks til italieneren, men hun overleverte den ikke selv. Det fikk hun noen andre til å gjøre. Men neste år, da Giacomo igjen var i Norge på samling, kom den samme meldingen. Kunne Liv Grete fikse noe laks. Da møtte Liv Grete den italienske lakseelskeren selv.

«Etter det fikk vi mer og mer kontakt, og det var hyggelig. Men det er ikke så lenge siden vi kunne kalle oss et par», sier hun.

Se og Hør publiserte et bilde av det forelskede paret hånd i hånd allerede i mars i fjor. Men da ville ingen av dem kommentere forholdet.

– Har det veldig bra

For tiden er både Liv Grete og Giacomo på plass i Anterselva der Liv Grete skal kommentere skiskyting for NRK og Giacomo skal smøre italienske ski.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

God glid + god stemning = veldig god stemning. #rupholdinglever #comeélaformaoggi🏋🏻‍♂️

Et innlegg delt av Liv Grete Skjelbreid (@livgskjelbreid)


«Det er ikke sikkert jeg ser så mye til Giacomo under dette mesterskapet. Han har sin jobb, og jeg har min. Det blir travle dager for oss begge, derfor møttes vi en helg før VM for å ha litt tid sammen», sier hun.

På spørsmål om hun er forelsket, svarer hun lattermildt:

«Det gidder jeg ikke svare på, da vet jeg hva overskriften blir. Men ja, jeg har det veldig bra nå.»

LES OGSÅ: Tore Strømøy viser stolt frem kjæresten «Lykketrollet»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter