in

Jordmor tok seg av prematurfødt barn – 28 år senere får de begge sin livs overraskelse

Livet kan være helt utrolig, det kan være uforutsigbart og det kan overaske deg når du minst venter det. 

Gjennom livet danner de fleste mennesker relasjoner til mange ulike personer. Det kan være klassekamerater, lærere, venner, noen du møtte på tur i skogen og tok en prat med og helt andre tilfeldige mennesker man møter gjennom livet. Relasjonene forsvinner til mange av de menneskene du har tidligere møtt, men livet har av og til en tendens til å la veiene deres krysses, på ett eller annet tidspunkt.

Dette var tilfelle for Brandon Seminatore, som skulle starte å jobbe på et sykehus i California. Han fikk seg en solid overraskelse da han forstod hvem som skulle bli hans nye kollega. Vilma Wong heter denne kollegaen, og hadde jobbet på sykehuset i 32 år på dette tidspunktet.

Gamle relasjoner gjenforenes

Vilma Wong var sikker på hun hadde hørt navnet Brandon Seminatore før, men klarte ikke å plassere hvor eller når.

Jeg ble nysgjerrig når jeg hørte navnet, ettersom jeg husker at da jeg jobbet som jordmor hadde jeg vært ansvarlig for et barn med det samme navnet, sier Vilma til Metro.

Da Vilma og Brandon endelig møttes, spurte hun med en gang om faren hans hadde jobbet som politi.

Når jeg spurte om dette ble han helt stille, før han spurte om navnet mitt var Vilma. Jeg svarte at det stemmer, og det gikk opp for begge hvor vi hadde møtt hverandre før, sier Vilma.

Vilma hadde blitt gjenforent med babyen som hun hadde tatt vare på, for nesten 30 år siden.

Jeg ble sjokkert, men overveldet av gleden over at jeg hadde tatt vare på ham for så lenge siden og at han nå skal jobbe sammen med meg – på det samme sykehuset han ble født, sier hun.

Under kan du se bilde av Vilma og den nyfødte babyen, Brandon Seminatore – for nesten 30 år siden.

Det er få som får muligheten til å treffe igjen de nyfødte barna, så jeg er veldig glad for å dele dette øyeblikket med henne, sier Brandon til Metro.

For en fantastisk historie om to mennesker som møttes etter så mange år. Har du selv, eller kjenner noen som har opplevd noe lignende? La oss gjerne få høre historien din i kommentarfeltet!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

varm hund

Hund dør etter luftetur i varmen – her er symptomene du aldri må ignorere

Gikk ned 90 kilo ved hjelp av 5 enkle livsstilsendringer