Hjem Dyr Lojal hund venter i over to uker i tomt hus – Familien forlot han

Lojal hund venter i over to uker i tomt hus – Familien forlot han

Da Donna Lochmann kom inn i huset til den to år gamle blandingshunden Freon var det første gang han så noen på over to uker. Donna kom fra dyrebeskyttelsen for å redde han. 

Lochmann fikk en telefon fra mannen som hadde leid ut huset til Freons tidligere familie. Han kunne fortelle dyrevernerne i Stay Rescue i den amerikanske byen St. Louis at noen hadde forlatt en hund i et en av husene han hadde leid ut.

Utleier fortalte krisesenterpersonalet at Freons familie hadde flyttet et sted der kjæledyr ikke var tillatt, og at de hadde forlatt Freon fanget i en trappeoppgang i huset de tidligere hadde leid i mer enn en uke før de varslet noen om at han var der. 

Da Donna Lochman hørte dette, hoppet hun rett i bilen hennes og dro til Freon.

– Da jeg åpnet døren så jeg ham klemme seg sammen på en av trappetrinnene, sa Lochmann til The Dodo.

Foto: privat

Selv om hunden var alene, hadde han klart å overleve nesten to uker i trappegangen. Det var trolig hans tidligere eiere som hadde satt ut skålene med mat og vann før de forlot han.

Lochmann gikk forsiktig seg ned trappene til Freon. Til hennes store overraskelse fikk hun lov til å ta bånd på den sjenerte hunden, uten at han kom med noen innvendinger.

– Han var litt i stuss på om ha ville bli med meg. Men etter litt lokking med wienerpølser gikk han opp trappene og rett ut inngangsdøren, forteller hun. 

Hunden hadde ennå ikke fått noe navn av dyrebeskyttelsen. Men hva han skulle hete ble helt klart for Lochmann da de satte seg i bilen. Så snart hun vridde om tenningen dyttet hunden ansiktet mot air condition-anlegget. 

– Det er derfor han fikk navnet Freon, fordi han likte den kalde luften i ansiktet, sier hun. 

Det er kanskje ikke så rart ettersom hunden ble reddet på sensommeren, midt under en hetebølge. 

Da de to ankom dyrebeskyttelsen gikk det ikke lange tiden før han hadde smøget seg rett inn i hjertene til betjeningen. 

Foto: privat

Ifølge et Facebook-innlegg «kysset hunden alle på klinikken, selv når han fikk vaksiner!» 

Hunden hadde et kort opphold på dyrebeskyttelsens veterinærklinikk, og fikk den medisinske hjelpen han hadde behov for etter å ha vært alene så lenge. Men det gikk ikke lenge før han var klar til å stå i adopsjonskø. 

– Han har funnet familien han skal ha resten av livet nå, forteller Lochmann. 

Her har han også et hundesøsken. Denne gangen gikk det godt. 

Once more, some people moved away and forgot one of their family members. He was so scared at first, and then he turned into the sweetest angel in the world. Donna always takes her time so they aren't scared and it really pays off. WE ARE FULL, we need you! Please come see us today to foster a dog so we can rescue more. This dog has lived here for a week all by himself! 2320 Pine StreetStrayrescue.org314-771-6121

Posted by Stray Rescue of St. Louis on Tuesday, July 12, 2022

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com