Hjem Dyr Løshunden stakk til lekebutikken og stjal den samme bamsen gang på gang – nå har han og bamsen blitt adoptert
Dyr

Løshunden stakk til lekebutikken og stjal den samme bamsen gang på gang – nå har han og bamsen blitt adoptert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den hjemløse hunden som etter hvert fikk navnet «Sisu» ble etter hvert et problem for lekebutikken i North Carolina. Hunden kom til stadighet innom – den hadde lagt sin elsk på en av bamsene butikken solgte.

Hunden var så oppsatt på å få tak i bamsen at personalet i North Carolina Dollar General-butikken til slutt så seg nødt til å ringe et dyrevernsenter.  

Sisu, som hunden etter hvert ble døpt, hadde sett seg ut en lilla enhjørning. Den bamsen ville labradorblandingen svært gjerne ha.

– Han gikk rett for den samme enhjørningen hver gang, forteller Joe Newburn ved dyrevernsenteret Duplin County Animal Services til People.

Foto: Facebook/ Duplin County Animal Services

De ansatte ved butikken kunne fortelle Newburn at hunden smatt inn med en gang det dikk en kunde ut. Og Sisu visste nøyaktig hylleplassering på favoritt-kosedyret sitt. Hver gang han klarte å smette inn hadde han retning mot den samme lilla plysjbamsen.

– Til slutt måtte de låse døren og ringte oss, forteller Newburn.

De sendte Samantha Lane avgårde til butikken. Hun syntes Sisus hengivenhet til den lille bamsen var så søt at hun like godt bladde opp ti dollar for å kjøpt leketøyet til hunden. Og når Sisu hadde fått sitt elskede kosedyr, var det ingen problem for Lane og Newburn å få med seg hunden.

– Det eneste vi kan tenke på er at han kom fra et hjem der han har hatt et lignende kosedyr eller det var barn i hjemmet som hadde det, sier Newburn.

Kort tid etter at Sisu ankom krisesenteret for dyr la de ut et bilde av han og enhjørningen på Facebook.

De antok først at Susi var en bortkommen hun, men ingen gjorde krav på Sisu. Han er en kjærlig og hengiven hund. På Facebook-sidene til dyrevernsenteret står det å lese at Sisu – og enhjørningen – nå er adoptert av en hyggelig familie.

Frem til han ble omplassert tilbragte han hver natt på dyrevernsenteret med labbene godt rundt enhjørningen sin.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com