Hjem Dyr Løshundene jager campingbilen – plutselig skjønner sjåføren at de ber om hjelp, og hvorfor
Dyr

Løshundene jager campingbilen – plutselig skjønner sjåføren at de ber om hjelp, og hvorfor

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sydney og Henry var på tur i campingbilen sin, og ble overrasket av en gruppe hunder som plutselig jaget etter bilen deres da skulle slå leir på natten.

Det var to voksne hunder og en blanding av mindre hunder og relativt små valper.

Sydney fikk raskt øye på en gyldenbrun hund som så ut til å være veldig drektig.

– Den gyldenbrune hunden som hadde tårene rennende nedover ansiktet sitt, så meg rett inn i øynene som om hun sa «Hjelp meg», forklarer Sydney ifølge nettstedet Little Things som også har omtalt historien fra videoen til The Dodo.

Paret kunne fortelle at hundene var ekstremt tørste og sultne. Det var helt åpenbart at dette var hunder som ikke ble tatt ordentlig hånd om. Da de leste anmeldelsene om plassen der mange pleide å campe kunne de lese mange kommentarer om at en rekke løshunder ble matet av bobiler som var på gjennomreise.

Det var åpenbart disse hundene det var snakk om. Sydney og Henry tilbragte flere dager på denne populære leirplassen, men så ingen andre som kom innom mens de var der. De skjønte dermed raskt at disse hundene slettes ikke fikk i seg mat så ofte som de burde.

Da paret la seg om kvelden, diskuterte de om det var noe de kunne gjøre for disse stakkars hundene. Henry henvendte seg til The Animal Pad i San Diego og Los Adoptables i Mexico. De gikk med på å hjelpe. Dermed lastet Henry og Sydney alle hundene bak i campingbilen de bor i for å frakte dem til dyrevernsentrene.

Allerede samme kvelden som de to store, drektige hun-hundene kom inn i trygge omgivelser på dyrevernsenteret følte de seg komfortable nok til å føde valpene sine. To kull – med til sammen 20 småtasser!

Two Pregnant Dogs Chase Down A Van – The Dodo

Two Pregnant Dogs Chase Down A Van – The Dodo

Posted by Hell's Kichen 2022 on Tuesday, April 18, 2023
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com