fredag, september 25, 2020

Lot barna gå alene på butikken for å kjøpe smågodt. Det skulle de raskt angre på

Mest lest nå

Kenneth og Eva Holm Norlander, i Sverige, lot sine barn på 7, 10 og 12 år gå alene på butikken for å pante flasker og kjøpe godteri.

Det er nok en avgjørelse mange foreldre ville tatt, og som også burde være helt forsvarlig. Denne dagen ble det derimot en fryktelig uheldig opplevelse for de tre barna.

Med tomflasker i hendene gikk de tre søsknene til butikken. De hadde fått lov til noe mange barn ville syns var stas, å bruke pantepengene på godteri.


Men butikkopplevelsen ble alt annet enn hyggelig, skriver Aftonbladet. Utenfor butikken ventet eldre barn og tenåringer, som banket opp og mishandlet barna, for så å stjele godteriet deres.

«Vi er helt sjokkerte. De kommer nok ikke å tørre å gå på butikken mer, « sier Eva Holm Nordanger til Aftonbladet.

Butikken ligger bare tre minutter unna familiens bolig. Det var ikke dagligdags at barna fikk gå alene, men foreldrene vurderte at de ville være uproblematisk å sende de tre søsknene sammen på den relativt korte turen.

Barna skulle bare kjøpe godteri, men ble brutalt angrepet av andre barn. Foto: Facebook

De tre barna kom hjem fra butikken, uten penger og godteri, men med blåmerker på bena og en kul i 12-åringens panne. De var redde og hadde fått seg en skikkelig støkk.

10-åringen ble ikke selv sparket og slått, men skubbet i. Hun ble derimot veldig skremt av å se de eldre barna sparke og slå brødrene hennes.

Barna var ikke interesserte i å få nytt godteri etter hendelsen. Foreldrene beskriver dem som redde og sjokkerte. Foreldrene ringte politiet, som tok i mot barnas forklaringer. Deretter satte de seg ned og snakket lenge med barna, for å forhindre at butikkopplevelsen skulle påvirke barna mer enn nødvendig.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter