Forsiden Kjendisnytt Lothepus avslører: snart tilbake på skjermen. Vil ha med seg Petter Pilgaard...

Lothepus avslører: snart tilbake på skjermen. Vil ha med seg Petter Pilgaard i ny serie

– Jeg har lyst til å reise rundt i verden, sier Lothepus om de nye tv-planene.

Det siste året har vært alt annet enn lett for Leif Einar Lothe. Den populære tv-skikkelsen som har gjort seg kjent gjennom «Farmen kjendis» og «Fjorden Cowboys» har vært åpen om kreften og behandlingen.

Han fortalte i oktober at han gikk til legen fordi han til stadighet var hes. Han ble henvist til en spesialist som kunne konstatere svulster på stemmebåndet.

Reklame

Lothepus bekreftet ovenfor Dagbladet at han har fått strupekreft.

– De fortalte at det var pittelitt kreft nedi der, ja. Strupekreft. Så nå må jeg gjennom denne strålebehandlingen, da, sa han til avisen i november 2018.

Vellykket operasjon

Gjennom sosiale medier kunne man følge situasjonen til Lothepus. Og heldigvis ble det en vellykket operasjon av svulstene. Men det medførte også at Leif Einar måtte stumpe sin kjære røyk.

«Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då», skrev han på Instagram.

View this post on Instagram

Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då..

A post shared by Lothepus (@lothepus) on

Klar for nye eventyr

Nå er Lothepus klar for å komme på skjermen igjen og TV 2 kan fortelle at han har solgt inn flere tv-konsepter. Snart er han tilbake på skjermen.

LES OGSÅ
Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

Han er imidlertid tilbakeholden når det gjelder hvilke type program det blir.

«Jeg har lyst til å reise rundt i verden. Det er mye som er ugjort ennå. Det er en del ting som irriterer meg som jeg skulle ha fått rettet opp i», sier Lothe til kanalen og avslører også at han kan tenke seg å lage noe sammen med Petter Pilgaard.

«Jeg håper jo på at jeg og Petter kan lage mer TV, for vi går så godt sammen. Vi er et radarpar,» sier han smilende til TV 2.

Er du klar for et tv-program med Nils Einar Lothe og Petter Pilgaard? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT