– Jeg har lyst til å reise rundt i verden, sier Lothepus om de nye tv-planene.

Det siste året har vært alt annet enn lett for Leif Einar Lothe. Den populære tv-skikkelsen som har gjort seg kjent gjennom «Farmen kjendis» og «Fjorden Cowboys» har vært åpen om kreften og behandlingen.

Han fortalte i oktober at han gikk til legen fordi han til stadighet var hes. Han ble henvist til en spesialist som kunne konstatere svulster på stemmebåndet.

Lothepus bekreftet ovenfor Dagbladet at han har fått strupekreft.

– De fortalte at det var pittelitt kreft nedi der, ja. Strupekreft. Så nå må jeg gjennom denne strålebehandlingen, da, sa han til avisen i november 2018.

Vellykket operasjon

Gjennom sosiale medier kunne man følge situasjonen til Lothepus. Og heldigvis ble det en vellykket operasjon av svulstene. Men det medførte også at Leif Einar måtte stumpe sin kjære røyk.

«Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då», skrev han på Instagram.

Klar for nye eventyr

Nå er Lothepus klar for å komme på skjermen igjen og TV 2 kan fortelle at han har solgt inn flere tv-konsepter. Snart er han tilbake på skjermen.

LES OGSÅ
Se kjendisenes egne 17. mai-bilder

Han er imidlertid tilbakeholden når det gjelder hvilke type program det blir.

«Jeg har lyst til å reise rundt i verden. Det er mye som er ugjort ennå. Det er en del ting som irriterer meg som jeg skulle ha fått rettet opp i», sier Lothe til kanalen og avslører også at han kan tenke seg å lage noe sammen med Petter Pilgaard.

«Jeg håper jo på at jeg og Petter kan lage mer TV, for vi går så godt sammen. Vi er et radarpar,» sier han smilende til TV 2.

Er du klar for et tv-program med Nils Einar Lothe og Petter Pilgaard? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!