Forsiden Kjendisnytt Lothepus ferdig med kreftbehandlingen: "de sa at det så utrolig fint ut"

Lothepus ferdig med kreftbehandlingen: «de sa at det så utrolig fint ut»

De siste månedene har det blitt kjent at Leif Einar Lothe har gjennomgått behandling for strupekreft. Nå er han ferdig med behandlingene og alt ser veldig bra ut. 

– Det går helt fint med meg. Jeg var på rutinesjekk i dag faktisk, og de sa at det så utrolig fint ut, sier han til Se og Hør.

Intensiv behandling 

I oktober ble Lothepus operert for svulstene på stemmebåndet. Det som så ut som en vellykket operasjon viste seg å ikke være nok.

Han trengte strålebehandlinger i tillegg, og under et intervju med Dorthe Skappel i tv-programmet God Kveld Norge på TV 2  fortalte han det skulle hele 33 behandlinger til for å få bukt med kreften.

Hver dag hele uken var artisten inne til behandling, to ganger på onsdager, men han mistet ikke motet av den grunn.

– Jeg sitter inne hver dag, mandag til fredag. To ganger på onsdagene. Jeg tar på en maske, den lager noen lyder, så går det fort. Kanskje ti minutter? De på sykehuset er kjempeflinke forteller Lothepus til TV2.

LES OGSÅ
Märtha Louise og Durek Verrett inviterer folk til å gå marsj sammen med dem

I desember hadde Lothepus sin siste behandling på Haukeland.

Takket for all støtte

Den populære skytebasen har tidligere brukt Instagram for å takke alle som har sendt han oppmuntrende meldinger gjennom den tøffe tiden.

LES OGSÅ
Kronprinsparet hylles etter besøk i Pride park

«Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då», skrev han.

 

View this post on Instagram

 

Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då..

A post shared by Lothepus (@lothepus) on

Det er godt å høre at behandlingen til Lothepus har vært vellykket og at alt ser bra ut! Trykk på deleknappen for å vise din støtte du også!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...