De siste månedene har det blitt kjent at Leif Einar Lothe har gjennomgått behandling for strupekreft. Nå er han ferdig med behandlingene og alt ser veldig bra ut. 

– Det går helt fint med meg. Jeg var på rutinesjekk i dag faktisk, og de sa at det så utrolig fint ut, sier han til Se og Hør.

Intensiv behandling 

I oktober ble Lothepus operert for svulstene på stemmebåndet. Det som så ut som en vellykket operasjon viste seg å ikke være nok.

Han trengte strålebehandlinger i tillegg, og under et intervju med Dorthe Skappel i tv-programmet God Kveld Norge på TV 2  fortalte han det skulle hele 33 behandlinger til for å få bukt med kreften.

Hver dag hele uken var artisten inne til behandling, to ganger på onsdager, men han mistet ikke motet av den grunn.

– Jeg sitter inne hver dag, mandag til fredag. To ganger på onsdagene. Jeg tar på en maske, den lager noen lyder, så går det fort. Kanskje ti minutter? De på sykehuset er kjempeflinke forteller Lothepus til TV2.

I desember hadde Lothepus sin siste behandling på Haukeland.

Takket for all støtte

Den populære skytebasen har tidligere brukt Instagram for å takke alle som har sendt han oppmuntrende meldinger gjennom den tøffe tiden.

«Tusen takk til alle som har sendt meg fine meldingar dei siste dagane. Operasjonen gjekk fint og legane er positive 👍 Takk til dei på Haukeland som tok godt vare på meg. Får vel prøva å slutta å røyka no då», skrev han.

Det er godt å høre at behandlingen til Lothepus har vært vellykket og at alt ser bra ut! Trykk på deleknappen for å vise din støtte du også!