Hjem Kjendisnytt Lothepus opereres på fredag – nå må røyken stumpes

Lothepus opereres på fredag – nå må røyken stumpes

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Leif Einar Lothe (49) ble for alvor norgeskjendis da han deltok i «Farmen kjendis» 2017. Mange hadde nok sett han i «Fjorden cowboys», men det var nå det plutselig tok av. 

Det er vanskelig å si hva det er med Leif Einar Lothe, også kalt Lothepus. Hvorfor han har blitt så umåtelig populær. Kanskje det er hans røffe direkte væremåte som har appellert til så mange nordmenn?

For de som har sett tv-programmene med Lothepus så har man raskt forstått at røyk har vært viktig for denne mannen. Under Farmen kunne man stort sett se Lothepus pattende på en pipe. Han hadde faktisk ikke deltatt i programmet dersom han ikke fikk lov å røyke.

– Hvis jeg ikke fikk røyke, så giddet jeg ikke å være med. Jeg fikk en spesialavtale med en pipe til slutt, sa Lothe til TV 2 i fjor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lothepus (@lothepus) on

Nå er røyken stumpet

Men nå har ikke Lothepus noe valg lenger. Han skal nemlig opereres for svulster på stemmebåndet, skriver Dagbladet.

Han forteller til Dagbladet at han gikk til legen fordi han til stadighet var hes. Han ble henvist til en spesialist som kunne konstatere svulster på stemmebåndet. Dette kan være en begynnelse på strupekreft, men i Lothes tilfellet har sykdommen blitt oppdaget såpass tidlig at prognosene er gode.

Selv forteller Lothepus at røykingen er grunnen til sykdommen.

– Jeg har vært uten røyk i seksten dager nå. Det går på et vis, men jeg er ikke blid. Men det måtte jo bare bli sånn, jeg kan ikke fortsette med det, sier han til Dagbladet.

Opereres på fredag

Han kan videre fortelle at han på fredag skal opereres på Haukeland i Bergen. Men Lothepus, han lar seg ikke bekymre nevneverdig.

– Det nytter ikke å sutre for dette. Legene sier at det kommer til å gå bra, så da må jeg bare satse på det. Jeg tenker ikke så mye over det egentlig, det er snart over, sier han til Dagbladet.

Vi ønsker Lothepus masse lykke til med operasjonen og gleder oss til å se han tilbake på skjermen igjen! 

Trykk på deleknappen og send han dine lykkeønskninger du også! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com