lørdag, februar 22, 2020
Kjendisnytt Lothepus opereres på fredag - nå må røyken stumpes

Lothepus opereres på fredag – nå må røyken stumpes

-

Leif Einar Lothe (49) ble for alvor norgeskjendis da han deltok i «Farmen kjendis» 2017. Mange hadde nok sett han i «Fjorden cowboys», men det var nå det plutselig tok av. 

Det er vanskelig å si hva det er med Leif Einar Lothe, også kalt Lothepus. Hvorfor han har blitt så umåtelig populær. Kanskje det er hans røffe direkte væremåte som har appellert til så mange nordmenn?

For de som har sett tv-programmene med Lothepus så har man raskt forstått at røyk har vært viktig for denne mannen. Under Farmen kunne man stort sett se Lothepus pattende på en pipe. Han hadde faktisk ikke deltatt i programmet dersom han ikke fikk lov å røyke.

– Hvis jeg ikke fikk røyke, så giddet jeg ikke å være med. Jeg fikk en spesialavtale med en pipe til slutt, sa Lothe til TV 2 i fjor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lothepus (@lothepus) on

Nå er røyken stumpet

Men nå har ikke Lothepus noe valg lenger. Han skal nemlig opereres for svulster på stemmebåndet, skriver Dagbladet.

Han forteller til Dagbladet at han gikk til legen fordi han til stadighet var hes. Han ble henvist til en spesialist som kunne konstatere svulster på stemmebåndet. Dette kan være en begynnelse på strupekreft, men i Lothes tilfellet har sykdommen blitt oppdaget såpass tidlig at prognosene er gode.

Selv forteller Lothepus at røykingen er grunnen til sykdommen.

– Jeg har vært uten røyk i seksten dager nå. Det går på et vis, men jeg er ikke blid. Men det måtte jo bare bli sånn, jeg kan ikke fortsette med det, sier han til Dagbladet.

Opereres på fredag

Han kan videre fortelle at han på fredag skal opereres på Haukeland i Bergen. Men Lothepus, han lar seg ikke bekymre nevneverdig.

– Det nytter ikke å sutre for dette. Legene sier at det kommer til å gå bra, så da må jeg bare satse på det. Jeg tenker ikke så mye over det egentlig, det er snart over, sier han til Dagbladet.

Vi ønsker Lothepus masse lykke til med operasjonen og gleder oss til å se han tilbake på skjermen igjen! 

Trykk på deleknappen og send han dine lykkeønskninger du også! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Fireåringer savnet fra barnehage – politiet ber om din hjelp

Fire barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Nesodden kommune. Nå ber politiet om hjelp.  Alle barne er fem år gamle og skal...

Den hjerteskjærende videoen av 9-åringen går verden rundt – dette er konsekvensene av mobbing

En fortvilet småbarnsmor delte denne uken en video av sin ni år gamle sønn. Quaden (9) opplever daglig mobbing og ønsker ikke lenger å...

Derfor må du ikke bygge egne varder på fjellet – forsker sjokkert over den norske fjellheimen

Er du en av dem som bygger varder når du går på fjelltur? Du er i så fall ikke alene, og dette må det...