Hjem Kjendisnytt Lothepus: – Skam dere, herfra til helvete

Lothepus: – Skam dere, herfra til helvete

Det har vært mange sterke reaksjoner etter at Svein Østvik brente munnbind foran Stortinget. Når har Leif Einar Lothe en klinkende klar melding.

Den norske TV-kjendisen fra Odda, også kalt Lothepus, har reagert sterkt på brenningen av munning foran Stortinget og har publisert et innlegg på Instagram-profilen sin hvor han forteller hva han mener.

– Hei, en liten hilsning til dere som står å brenner bunnbind og tror dere vet alt om korona, skriver han.

– Dere må skamme dere, herfra til helvete. Reis hjem og bruk de siste hjernecellene til å lese Donald Duck, så kan du se på bildene for teksten forstår du faen meg ikke. Det er så dumt at jeg griner. Ellers får du ha en fantastisk god sommer, avslutter han innlegget.

Triste handlinger

Tidligere kolleger av Østvik støtter heller ikke handlingene hans, skriver Tv2. TV-profil Linni Meister (35) synes Østviks handlinger er trist.

– Jeg skjønner at folk er drittlei, savner å være fri, kunne klemme, være ute blant folk, reise … Desto større grunn til å følge myndighetenes råd, slik at det blir fortere mulighet for det igjen, skrev Meister i en SMS til God kveld Norge tidligere i uken.

Farmen deltager og komiker Espen Thoresen (62) forteller at han er glad i Svein, men tar avstand fra handlingene hans.

– Det er rett og slett selvskading. Jeg blir ikke provosert av Svein, men av det han slutter seg til, var hans kommentar.

Angrer ikke

Svein Østvik har uttalt til TV2 at han ikke angrer på munnbind-brenningen:

– Jeg visste det ville komme mye tøff motstand. Jeg føler vel egentlig at det er en av de modigste handlingene jeg har hørt.

Det er ikke det at jeg ikke mener det er et alvorlig virus, men det er handlingene og restriksjonene rundt det. Det har plutselig blitt noe helt vanvittig annerledes enn tidligere ting. Det er veldig mye frykt, sier han.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com