in

Lotto-duoen står uten jobb når NRK legger om

skjermbilde: Instagram

Når NRK og Norsk Tipping skal gjøre endringer i Lotto-sendingene, blir det uten Ingeborg Myhre (48) og Reidar Buskenes (43) på laget.

Ingeborg Myhre har ledet de populære sendingene to ganger i uka de seineste 13 åra. Reidar Buskenes har jobbet med sendingene i 15 år. Nå vil NRK gjøre store endringer i Lotto-sendingene, og Dagbladet melder at de to programlederne ikke vil bli med videre.

Avisa skriver at det skal ha kommet som en stor overraskelse på de to populære programlederne – og at de etter sommeren står uten jobb.


Ingeborg Myhre bekrefter nyheten overfor Dagbladet. Hun fikk beskjeden for rundt en måned siden. Dette er første gang hun har blitt sagt opp fra en jobb.

– Ja, de skal fornye Lotto, og da var ikke jeg en del av den fornyelsen. Det føles litt vemodig og rart. Jeg har vært der i 13 år. Men det er på tide å finne seg noe nytt, og det er faktisk noe jeg har tenkt på i rundt ett års tid. Jeg fikk den sparken i baken som jeg trengte, sier hun til avisa.

Hun ble overrasket og synes det er trist, men forsikrer om at det går fint.

Buskenes bekrefter at også han er ute av lotto-sendingene når det nye konseptet er på plass. Og i likhet med kollega Ingeborg Myhre er han skuffet.

– Tidspunktet for forandringene er selvfølgelig kjedelig for min del siden jeg blir pappa til sommeren, men så er det jo slik at når en dør lukkes åpner andre seg. Nå bretter jeg opp ermene og ser lyst på framtida, sier han til avisa.

Det var i 2018 det ble kjent at Lotto-Reidar hadde funnet lykken med lege og tidligere reality-deltager Kari Fosse. Nyheten om at de to hadde funnet sammen ble omtalt av VG.

Det var like etter nyttår paret delte gladnyheten om den ventede familieforøkelsen på Instagram.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Klaveness tilbake i FIFA : Får hint om at hun tar for mye plass

Finn Schøll

Finn Schjøll tilbake på jobb seks uker etter hjerneslaget: – Det var ikke meningen at jeg skulle ligge og hvile