in ,

Louis ble bare fem måneder – påkjørt i barnevogna

Den tragiske hendelsen rystet England i fjor. Nå er saken til høring i retten i Cambridge.

74-år gamle Shelagh Robertson er tiltalt for å ha forårsaket dødsfallet ved uforsiktig kjøring etter ulykken i Waterbeach 22. januar.

De sønderknuste foreldrene til babyen som ble drept i barnevognen møtte sjåføren som er siktet for døden hans, skriver BBC. De refererer også til minneordene som faren Chris har skrevet til sønnen:

«Du var bare sammen med oss en kort stund. Men du gjorde oss til de lykkeligste menneskene i verden. Vi kan ikke beskrive hvor sønderknust vi er over at Louis er borte. Du vil alltid ha en plass i hjertene våre. Og ikke vær redd, jeg passer på kosedyrene dine. Vi elsker deg ufattelig mye. Drøm søtt.»

Louis Thorold og moren, Rachel Thorold, skulle bare på en liten trilletur da to kjøretøy kolliderte i veien.

Ulykken førte til at den ene bilen kjørte inn i barnevognen til Louis – og drepte den fem måneder gamle gutten. Moren hans Rachel fikk også store skader og tilbrakte mer enn 100 dager på sykehus etter ulykken.

Den fatale hendelsen skjedde på A10, Ely Road, Waterbeach, 22. januar i fjor. Foto: Levert/familie

Vil rette fokus på trafikksikkerhet

Saken som har fått stor oppmerksomhet over hele verden, og spesielt i England, har bidratt til fokus på trafikksikkerhet. I England er det blant annet opprettet en organisasjon under navnet Louis Thorold Foundation. De jobber for bedre trafikksikkerhet i England.

På organisasjonens hjemmeside har Rachel en egen blogg hvor hun forteller om hvordan det går med familien etter den grusomme ulykken.

«Det som skjedde med oss kom ut av ingensteds. Det er noe jeg ikke ville ønske min verste fiende, men det er min virkelighet,» skriver hun.

Videre forteller Rachel at hun har engasjert seg i arbeidet med å jobbe mot bedre trafikksikkerhet.

Jeg ønsker/trenger også å dele og uttrykke vår smerte, men også fremheve arbeidet og budskapene til Louis Thorold Foundation som jeg er så uforskammet stolt av. Jeg blir så trist av å vite at Chris og jeg ikke er de første eller siste foreldrene som går gjennom denne smerten, men forhåpentligvis kan vi redusere antallet drepte eller skadede barn i Storbritannia,» skriver Rachel.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Snart er det vinterferie – hit går turen for de fleste

Jakob Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen gjør det igjen: Ny verdensrekord!