in ,

Løven Mufasa fikk kappet av ansikt og poter – tjuvjegere gikk berserk i viltreservat

Grusomme bilder ryster verden. 

Viltreservatet Akwaaba Predator Park i Sør-Afrika opplevde en enormt tragedie forrige uke. I reservatet bodde fem løver, samtlige har blitt forgiftet og drept. En av løvene ble funnet med avkuttede poter og ansikt, skriver The Independent.

Avisen skriver at gjerningsmennene sannsynligvis er tjuvjegere. Lederen av viltreservatet, Bronwyn Moss, var personen som først oppdaget det groteske.


Da hun kom på jobb om morgenen ble hun møtt av et grusomt syn. Alle utenom en løve var død, den siste døde i armene hennes.

Lederen er sjokkert over de bestialske hendelsene og ber om at løven som ble kuttet opp ikke var i live da det skjedde.

– Jeg ber av hele mitt hjerte om at han ikke var i live, sier hun til The Independent.

De bestialske handlingene får dyrevenner over hele verden til å rase. Foto: AKWAABA PREDATOR PARK

Noen spor – reservatet lover belønning 

I nærheten av parken har politiet funnet en veske med fire løvepoter. Nå har de startet etterforskning og skal ta DNA-prøver av veskene.

Alle fem løvene ble funnet drept. Foto: AKWAABA PREDATOR PARK

Samtidig har viltreservatet lovet en dusør til personer som kan gi informasjon som fører til at gjerningsmennene blir tatt.

Så langt har man få teorier om hvorfor noen mennesker har valgt å utføre den grusomme handlingene. Lederen for reservatet forteller til The Independent at mulige motiv for å kutte av løvepotene kan være for å selge dem til troféjegere eller for å bruke dem i tradisjonell medisin.

Enorm støtte 

Etter at reservatet delte historien om tragedien på Facebook har de opplevd en enorm støtte fra mennesker over hele verden. Reservatet la nylig ut en melding hvor de vise sin takknemlighet for all støtten.

«Til alle våre venner og familie. Vi på Akwaaba vil takke alle som har delt nyheten om vårt tragiske tap. Vi håper dere fortsetter å dele saken slik at vi kan få tatt de skyldige. Vi vil også takke alle som har sendt støttende meldinger. Vi verdsetter deres kommentarer og lykkeønskninger. 

Igjen vil vi oppfordre mennesker til å dele saken. Hjelp oss å finne monstrene som gjorde dette slik at de får gjøre opp for seg,» skriver de.

LES OGSÅ: 3 krypskyttere ble spist av løver da de jaktet neshorn i reservat

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fra 2019 øker NRK-lisensen

Danielle skulle kjøpe kostyme til Halloween – ble sjokkert da hun oppdaget burka blant kostymene