mandag, mai 25, 2020

Løvene har bodd i et lite bur med betonggulv hele livet – se det rørende øyeblikket da de blir satt fri

Mest lest nå

I 2015 ble fem løver, født i Italia, reddet fra en falleferdig dyrehage i Romania. Her bodde løvene under uverdige forhold. De levde livet sitt rett og slett i små bur med betonggulv. Og her var de plassert her for å kunne underholde mennesker som var på besøk i dyrehagen.

«Da den falleferdige dyrehagen en dag ble lagt ned hadde løvene ingen plass å dra», sier Iona Dugler, ansatt i organisasjonen Four Paws International,  en organisasjon som har som mål å hjelpe mishandlede dyr.

Heldigvis fikk organisasjonen høre om situasjonen i Romania og kunne redde de store kattedyrene som var mishandlet og underernært.


» En veterinær skulle behandle dyrene, han gjorde alt han kunne, han nektet å la de dø», forteller  Iona Dugler.

Four Paws fraktet løvene 12 337 km til deres nye hjem Lionsrock, Big CatSanctuary i Sydafrika, hvor de fikk massevis av frodig gress å boltre seg på.

Løvene ble introdusert for til sammen 80 andre store kattedyr som alle var reddet fra fryktelige leveforhold over hele verden.

Nå fikk de tilgang til et stort naturreservat hvor de kunne springe og utforske, regelmessige legekontroller og masse kjærlighet.

I videoen under kan du se hvilket lagarbeid og tålmodighet som kreves for å frakte løver til en ny, trygg plass. Du får også se når løvene endelig får gress under potene og får nyte frisk luft. Et rørende øyeblikk.

Etter år innelåst i trange små bur, har løvene endelig fått sin frihet.

Dyr hører hjemme i naturen! Slike fantastiske organisasjoner som Four Paws trenger all den oppmerksomhet de kan få – del gjerne videre artikkelen med venner og familie!

LES OGSÅ: Den hjemløse mannen selger skrap han har funnet i søpla. Så finner han ut hvor mye den ene tegningen er verdt

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter