torsdag, september 23, 2021

Lover romantikk og intriger: Broen-kjendis debuterer som regissør i storsatsing

Mest lest nå

Viaplay lover ingrediensene autentisitet, intimitet og intriger i kanalens nye originalserie Threesome.

Serien har eksklusiv premiere på Viaplay søndag. I bunnen av saken kan du se den offisielle traileren.

Den romantiske dramaserien Threesome er en av Viaplays store internasjonale seriesatsninger i 2021. Serien fletter sammen temaer som sex, kjærlighet, relasjoner og tabuer.


Relatert: 7 gamle, klassiske tv-serier vi aldri glemmer

I Threesome følger vi kjæresteparet David (spilt av Simon Lööf) og Siri (spilt av Matilda Källström). De har vært sammen siden videregående, og har et tilsynelatende urokkelig forhold. Når de i løpet av en fuktig kveld har trekant med mystiske Camille, som spilles av Alma Yodorovsky, blir forholdet deres testet til det ytterste.

Både Simon Lööf og Matilda Källström debuterer med hovedroller i Threesome, og de har begge forberedt seg nøye før innspillingen startet.

Relatert: Forsker mener det er like sunt å se på TV-serier som å lese bøker

– Tidlig i prosessen var regissøren klar på at jeg og Simon Lööf måtte bli kjent med hverandre. Derfor tilbragte vi mye tid sammen før produksjonen startet, noe som gjorde at vi tidlig fikk en sterk tillit til hverandre, sier Matilda Källström.

Den erfarne skuespilleren Lisa Linnertorp, kjent fra blant annet Broen, Hidden: Førstefødt og Sthlm Rekviem, har skrevet manus. Med denne serien debuterer hun også som regissør.

For å finne, forstå og kunne forholde seg til hvordan unge voksne føler og tenker om disse temaene, gjennomførte hun dybdeintervjuer med forskjellige fokusgrupper.

Relatert: Lena fra «Åndenes Makt» om besøket på Orderud gård: – Det var forferdelig

– Både manusarbeidet og senere også arbeidet med skuespillerne, ble en graveprosess for hele tiden å komme dypere inn i lagene og nå kjernen i realismen som jeg strebet etter i karakterene, hendelsene og dialogen, sier Lisa Linnertorp.

I tillegg til Matilda Källström og Simon Lööf i hovedrollene, ser vi også Alma Jodorowsky, (Blå er den varmeste fargen), Lucien Laviscount (Katey Keen, Snatch), Emily Renée (Jupiter Ascending), Cat White (Dracula, Doctors) og Kitt Johansson i sentrale roller.

Threesome har premiere på Viaplay søndag 29. august – alle åtte episodene slippes samtidig.

Se den offisielle traileren her:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter