in ,

Lucy er en hund etter å hjelpe: Er denne labradoren årets beste barnepike?

Labradoren Lucy var ikke spesielt begeistret for familiens nye tvillingbabyer i starten. Men etter noen dager tødde hun opp, og nå går videoene av henne som «supernanny» viralt som på TikTok.

Den seks år gamle labradoren Lucy nøt livet som «enebarn» frem til 11. november i fjor. Da ble det bedagelige livet hennes alene med matmor og matfar snudd på hodet. Brutalt, syntes den sjalu labradoren først. De to nyfødte tvillingene som kom hjem fra klinikken endret rutinene og dagene hennes radikalt.

– Hun var dypt og inderlig sjalu da vi først kom hjem med dem, forteller Lucys matfar Joshua til People.


Plutselig skulle hun dele oppmerksomheten med de to små jentene, Lily og Lennon.

– Det gikk tre til fire dager før vi oppdaget at hun likte å hjelpe til med barna. Det øyeblikket da vi visste at Lucy hadde funnet seg til rette med jentene var et fantastisk øyeblikk for oss, sier han videre.

På Tik Tok- kontoen uhohtwins deler Joshua søte videoer av Lucys ustoppelige innsats for å hjelpe matmor og matfar med de to tvillingjentene.

I videoene ser vi Lucy hente bleier, rydde babyleker og til og med hente melk til babyene i kjøleskapet. Mastmor og matfar har knytt et tøystykke på kjøleskapsføren slik at Lucy lett kan åpne den og hente tåteflasker. Og ja – hun lukker døra også.

Lucy har over 171.800 følgere på Tik Tok, og det er mer enn 4,1 millioner som har likt videoene av den hjelpsomme «storesøsteren».

– Da vi skjønte at det å hjelpe babyene hjalp Lucy med å finne seg til rette, følte jeg det var vikitg å nå ut til andre hundeeiere og vise hvor viktig det er å inkludere kjæledyret sitt, sier Joshua om Tik Tok. kontoen der han deler Lucys nye hverdag som «storesøster» for to små babyer.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Eldgammel gåte er løst: Nå er det klart hva den mystiske «havfrue»-mumien egentlig er

Går viralt når hun tar sin første tatovering som 82-åring: – Og jeg har bare så vidt begynt