Hjem Kjendisnytt Deltakeren Lurte TV 2 – Smuglet med seg snus i trusene inn på kjendisgård

Deltakeren Lurte TV 2 – Smuglet med seg snus i trusene inn på kjendisgård

Det er meningen at deltagerne på Farmen Kjendis og ufordrergården Torpet skal gå 100 år tilbake i tid. Men det kommer stadig meldinger om at noen har smuglet med seg litt av 2020-tallets hverdagslige comfort.

Overfor Nettavisen avslører Erik Anders Sæter nå at han smuglet flere gjenstander inn på Torpet-gården der han sammen med bestevenninnene  Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre inntok utfordrer-rollen.

Erik Anders Sæter, som var med i sesong tre av «Farmen kjendis». Da tapte han melkespann-tvekamp mot Svein Østvik i uke 5.

– Jeg har liksom gått rundt og kjent på at jeg hadde noe uoppgjort med «Farmen kjendis»-konseptet. Jeg følte at det var noe jeg burde kunne vinne, og da var det så flaut å ikke klare det. Så nå var tiden inne for å søke revansje, uttalte Erik Anders da det ble kjent at han skulle starte årets Farmen Kjendis-sesong på Torpet.

Nå anser han seg imidlertid som ferdig med «Farmen Kjendis»-universet. Og av den grunn er han nå ikke redd for å avsløre hvordan han smuglet med seg flere personlige gjenstander under begge deltakelsene.

Broren hans, TV-profilen Erlend Elias Bragstad, ga ham tips for hvordan han skulle få med seg gjenstander fra nåtiden når han skulle hundre år tilbake i tid.

Ifølge Erik Anders sydde broren inn både sigaretter og sukker i klærne før han skulle delta på «Farmen kjendis». Han skal også ha gjemt gjenstander på badet på hotellet deltakerne bodde på før innsjekk.

Sæter forteller at han selv la masse snus i trusa og gjemte flere andre ting rundt på kroppen, blant annet i skoene.

– Jeg hadde sikkert 100 snus i trusa, og mellom skosålen og selve skoen hadde jeg litt forskjellige ting. Men det var mest snus så jeg skulle klare meg ut oppholdet, sier Sæter til Nettavisen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com