Hjem Nyheter HIPP HURRA: Hanne Krogh fyller 68 år – Deler herlig bilde

HIPP HURRA: Hanne Krogh fyller 68 år – Deler herlig bilde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Begge barna til Hanne Krogh har karrierer de brenner for. Det er noe mamma Hanne setter pris på.

Hanne Krogh, 67 år gammel, regnes som en av Norges kjæreste og mest verdifulle kulturelle skikkelser. Gjennom årene har hun beriket det norske folk med sine konserter, og er også kjent for sin rolle som Sonja i juleklassikeren «Reisen til julestjernen», som vises hvert år i juletiden.

Hanne har på en eller annen måte berørt livet til de fleste i Norge, enten de er fan av juletradisjoner eller entusiaster for Eurovision. Hvem kan glemme den uforglemmelige kvelden i 1985, da Hanne og Elisabeth Andreassen triumferte i Eurovision med hitlåten «La det swinge»?

I dag, 24 januar, fyller Hanne Krogh 68 år. Og på Instagram publiserte hun denne flotte gratulasjonen:

Foto: Skjermdump Instagram

Stolt av barna

Også på det personlige plan går det bra for Krogh. Hun har vært lykkelig gift med journalisten Trygve Sundbø i 23 år. De to har sammen fått barna Sverre Krogh Sundbø og Amalie Krogh Sundbø.

For Hanne er lykken å vite at hennes barn, Amalie og hennes 12 år eldre bror Sverre, som er programleder og sportskommentator, følger sine lidenskaper og gjør det de elsker mest.

– Jeg har oppmuntret dem til å rette blikket utover, slik at de ikke låser sine oppfatninger for raskt. Å være evig sulten på ny kunnskap er sunt, har Hanne Krogh tidligere uttalt i et intervju med Hjemmet.

Amalie, eller Molly som moren kaller henne, har hovedrollen som Sonja i den tradisjonsrike teaterforestillingen «Reisen til julestjernen». Det er en rolle moren har gjort før henne, men som musiker.

– Mange tror at det å gå ut på en scene handler om å ta på seg en maske. For meg er det et trygt sted å ta den av. Fra det utgangspunktet kan jeg skape helt nye karakterer, sier Amalie.

I stykket har Sonja egentlig ingen minner om at noen har vist henne omsorg. Det eneste hun har er et gullhjerte rundt halsen fra en mor som hun ikke husker. Likevel velger Sonja å tro på godhetens kraft og er villig til å ofre alt for å hjelpe den sorgfulle kongen.

– Det er ikke sånn at alle viser på utsiden hvordan de har det hele tiden. Kanskje snarere tvert imot. Den som smiler mest kan være den som har det tøffest, sier Amalie til ukebladet.

Hun legger til at nettopp dette er noe hun har tenkt mye på nå som hun spiller Sonja i Reisen til Julestjernen.

– I teaterversjonen har Sonja en grusom oppvekst, men velger likevel å være snill – ikke fordi hun ikke vet bedre, men kanskje nettopp fordi hun vet, sier skuespilleren.

På bursdagen til Sverre i fjor delte Hanne dette herlige bildet. Hun skrev:

«Gratulerer med dagen, kjæreste Sverre. Samme hvilket år eller hvilken oppgave du fyller, vil du for alltid også være den evig smilende guttungen min,

I dag feirer vi 68-årsdagen til Norges kjente artist og skuespiller, Hanne Krogh! 🥳❤ Hjertelige gratulasjoner på din dag, kjære Hanne. 🎂 Vi er dypt takknemlige for alle de fantastiske øyeblikkene du har skapt for oss. 😍🎤 Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com