torsdag, september 23, 2021

Lykke for «Sommerhytta»-profilen – Viser frem den nye kjæresten

Mest lest nå

Bestevennene Christine Kirkhorn (26) og Adrian Middelthon (25) var to av deltakerne i årets Sommerhytta. Det var mange som trodde at de to var kjærester, noe de flere ganger måtte avkrefte. Men nå har Christine funnet kjærligheten.

– Jeg tenker at når folk ser på det her, så tror de sikkert vi er kjærester, sier Kirkhorn ifølge Dagbladet før årets program rullet over tv-skjermene. Bestevennen Middelthon sa seg enig i det.

Men de er faktisk «kun» venner. Kirkhorn har nemlig visst at Middelthon er homofil helt siden de to studerte eiendomsmegling sammen. I en av episodene av Sommerhytta fortalte han også om legningen sin til de andre deltagerne i realityserien.


Kjærligheten smiler

Men selv om det aldri var hold i ryktene om at de to deltakerne var et par, smiler nå kjærligheten for Christine Kirkhorn. Ifølge TV 2 har hun blitt kjæreste med grimstadværingen Øystein Andre Pettersen.

De to skal ha møtt hverandre dagen etter finalen.

– Etter Sommerhytta-finalen dro jeg rett til Grimstad for å møte vennegjengen. Jeg ville rekke å ha litt sommerferie før jobbstart. Jeg møtte Øystein via felles venner den kvelden og vi fikk en god tone fra første stund. Siden da har det vært oss, sier hun til TV 2.

Christine Kirkhorn har funnet kjærligheten. Foto: Privat

Til Se og Hør forteller Christine at de to har mange felles interesser, og at hun har funnet en mann som er snill og omsorgsfull.

– Jeg er veldig fornøyd og glad for å ha funnet en så fin kjæreste, som jeg har så mye til felles med, sier hun.

Og selvfølgelig:

– Og så er han kjekk da!

Vi gratulerer paret så mye med kjærligheten!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter