Forsiden Historier fra livet Paret med Down syndrom ble fortalt at de ikke burde gifte seg...

Paret med Down syndrom ble fortalt at de ikke burde gifte seg – men se på de 22 år senere!

Da Maryanne og Tommy Pilling ga hverandre sitt ja i 1995, ble de blant de første parene med Down syndrom som giftet seg.

Bryllupet deres beviste for verden at mennesker med Down syndrom fortjener og nyter kjærlighet og lykke like mye som alle andre. Nå, 23 år senere, lever fremdeles Maryanne (45) og Tommy (59) et lykkelig liv sammen.

Reklame

Søsteren til Maryanne, Linid, er så stolt at hun lagde en egen Facebookside for paret, en side som har over 8000 følgere.

Foto: Facebook

Paret var kjærester i ca 18 måneder før Tommy fridde – men først hadde han spurt Maryannes mor om tillatelse. «Han hadde med seg en lekering fra en salgsautomat,» forteller Lindi til Daily Mail. «Min mor sa umiddelbart ja, men ville ha dem til å gjøre det riktig så hun tok ham til en smykkebutikk for å kjøpe en skikkelig ring.»

Ikke alle hadde troen

Maryannes mor støttet det forelskede paret. Men hun måtte tåle mange negative kommentarer og rynkende panner. «Hun fikk mye kritikk fordi hun tillot dem å gifte seg, men hun insisterte på at det var deres avgjørelse,» sier Lindi.

For Maryanne og Tommy hadde ikke bryllupsdagen noe med Down syndrom å gjøre, den handlet bare om kjærlighet. «Bryllupet var den beste dagen i mitt liv,» sier Maryanne . «Jeg ble sjokkert da Tommy fridde , men jeg trengte ikke lang tid på å si ja.»

Foto: Facebook

«Maryanne drømte om et stort hvitt bryllup og det var akkurat det hun hadde,» sier Lindi. «Det var en vakker dag.»

Siden denne dag i 1995 har paret delt hver eneste dag sammen. De lever selvstendig i sitt eget hjem, med familien som nabo. «Tommy og jeg krangler aldri. Jeg elsker min mann veldig høyt,» sier Maryanne . «Han er min beste venn.»

Foto: Facebook

Selv om dette parets 22 års bryllupsdag først og fremst handler om dem selv, så har paret inspirert mennesker verden over som har Down syndrom. De er også et ekte bevis på at mennesker med funksjonshemninger kan leve uavhengige romantiske liv.

LES OGSÅ
Etter 20 år fikk Arne (91) endelig tatt en dukkert i havet igjen. Hjemmetjenesten sørget for at drømmen gikk i oppfyllelse

«Folk bekymrer seg for om sine egne barn eller barnebarn med Downs syndrom kan få oppleve ekte kjærlighet. De bør lese Maryanne og Tommys historie,» sier Linda til Daily Mail. «Også deres barn kan også bli forelsket og leve lykkelig alle sine dager.»

Del gjerne denne inspirerende kjærlighetshistorien videre!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT