Hjem Kjendisnytt Lykken brast i Monaco: Skilsmisse i Grimaldi-familien

Lykken brast i Monaco: Skilsmisse i Grimaldi-familien

Fem år etter at prins Alberts niese, Charlotte Casiraghi, giftet seg kommer nyheten om at hun og regissør-ektemannen går hver til sitt. 

Charlotte Casiraghi er datteren til prinsesse Caroline av Hannover og den italienske industribyggeren Stefano Casiraghi. Som barnebarn av Rainer III av Monaco og Grace Kelly er hun ifølge Wikipedia nummer 11 i arverekken til tronen i Monaco. 

Det er fem år siden prinsesse Carolines datter giftet seg med den franske filmskaperen Dimitri Rassam. Bryllupet måtte utsettes til sønnen deres, Balthazar, var født. Charlotte har fra før hun sønnen Raphaël med komikeren Gad Elmaleh, og Rassam har datteren Darya med sin første eks-kone. 

Nå melder det franske ukebladet Voici ifølge Daily Mail at Casiraghi og Rassam går hver til sitt. Den britiske avisen skriver at det skal ha vært Charlotte Casiraghi som ba om skilsmisse i desember, etter at de hadde hatt problemer i ekteskapet over lengre tid. 

Mens Dimitri Rassam i forbindelse med regissørjobben sin har vært mye på reiser mellom filmbyen Los Angeles og Paris, er også Charlotte Casiraghi en dame som er mye på farten. Hun arbeider er en ivrig rytter som deltar på stevner på høyt nivå. Casirachi har også vært modell for Guccis hestekolleksjon, og er mye brukt som modell for det eksklusive motehuset Chanel.

Ifølge Daily Mail skal ektemannens travle timeplan ha vært en medvirkende årsak til at det etter hvert skar seg for paret. Charlotte skal ha vært kritisk til at han ikke tilbrakte nok tid med familien. 

Paret ble sist sett sammen på en veldedighetsmiddag i Monaco i oktober. 

Fyrstepalasset i Monaco har avstått fra å kommentere saken. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com