Meninger Jeg må innrømme at jeg er skeptisk til innvandrere,...

Jeg må innrømme at jeg er skeptisk til innvandrere, og ikke nok med det, jeg er for innvandringsregnskap.

-

- Reklame -

Innvandringsregnskap har egentlig vært en debatt som har pågått i årevis. Noen hevder at man tjener penger på innvandring, mens andre mener det motsatte. Tor André Johnsen fra FRP argumenterer for hvorfor man bør ha regnskap over innvandrere:

Hvis vi skal lykkes med integreringen må vi vite hvilke grupper som blir godt integrert og finne ut hva som ikke fungerer. Dessverre ser vi at sysselsettingen er lavere for somaliere enn for andre grupper. Vi må først finne ut hvor skoen trykker for at vi skal kunne bli bedre, sier Johnsen til Hamar arbeiderblad.

Hamar arbeiderblad spør Johnsen om ikke et slikt regnskap vil oppleves som stigmatiserende.

Dette er ikke noe nytt. Frp har jobbet for slike regnskap i mange år. De kan like gjerne virke til inspirasjon som stigmatiserende, svarer Johnsen.

Erling Segelstad jobber til daglig med innvandrere, som mottaksleder for Hero Norge. Han skrev et innlegg på Facebook hvor han deler sine meninger om innvandringsregnskap.

- Reklame -

 

erling segelstad
Erling Segelstad jobber som mottaksleder for Hero Norge.

Selverkjennelse og selvinnsikt er viktig. Jeg må innrømme at jeg er skeptisk til innvandrere, og ikke nok med det, jeg er for innvandringsregnskap. Jeg trodde jeg var et humant og fordomsfritt menneske som liksom har formidlet at alle mennesker har den samme verdi.

Men gjennom selvransakelse må jeg tilstå følgende: Jeg har forbannet innvandrere! Det skjedde da jeg bodde i Stavanger på 80 tallet. Jeg bannet da jeg sto og ventet på bussen på Madla i stiv kuling, et par grader og regn, «jævla utlendinger» sa jeg.

Hvorfor? Mens jeg sto der, kjørte det flere halvtomme busser forbi. De stoppet ikke for meg da de var reservert disse «jævla utlendingene». På bussene sto det: «British School», «French School» og «American School».

Der sto jeg som norsk i Norge og måtte pent ta til takke med ståplass på en overfylt by-buss. Jeg tilstår: Det var ikke pent av meg. Så har jeg funnet ut at jeg er for innvandringsregnskap! Jeg vil vite hvilke inntekter den norsk oljenasjonen har fått fordi vi lot innvandrere fra USA, Frankrike, England, Holland og andre vestlige land bygge opp norsk oljeproduksjon. For legger vi sammen inntekter fra denne innvandringen og de utgiftene som et visst annet norsk parti er ute etter i dag, tror jeg vi tåler den sammenligningen…….

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Carlos gikk ned over 200 kg – nå drømmer han om å løpe maraton

Amerikaneren Carlos Orosco fra Saginaw, Michigan veier nå 84 kg. På sitt tyngste led 42-åringen av hevelser og sår...

Fant ikke date til skoleballet – tok med katten i stedet

Å finne en date kan være vanskelig. Love Meow forteller historien om 18 år gamle Sam Steingard, en student...

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman,...

Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

De fleste vordende mødre går og småprater med babyen i magen hele tiden. Vi stryker oss over magen, synger...

Døv kvinne falt ned fra et fjell i villmarken. Ble reddet av hunden Nanook

21 år gamle Amelia Milling er døv, men det stopper henne ikke fra og utforske villmarken. Da hun var...

Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Den lysebrune hunden ligger rett ut på det kjølige gulvet midt i butikken. Flere kunder undrer seg over hvorfor...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇