Hjem Nyheter Må pakke sekken og dra fra Torpet – uheldig med siste spørsmålet

Må pakke sekken og dra fra Torpet – uheldig med siste spørsmålet

Fredag er det nok en deltager som må pakke sekken og reise hjem fra Torpet.

Etter søndagens nervepirrende tvekamp på «Farmen Kjendis», der førstekjempen Ørnulf Høyer valgte skuespiller Aslak Maurstad som andrekjempe, ble det klart at Aslak måtte pakke sekken og vandre over til Torpet. Der ventet en ny tvekamp.

Røk ut etter øksekast på Farmen

– Jeg forberedte meg så mye på øksekast i forkant, og så for meg å cruise gjennom den tvekampen. Jeg var rimelig sikker på at jeg var den beste der inne i akkurat det, forteller Aslak til Dagbladet om fighten mot Ørnulf.

Og det skulle utarte seg til en temmelig dramatisk kamp mellom de to: Før siste kast sto det 3-3, etter at Aslak i sitt første kast traff blink, mens øksa festet seg ikke i blinken og falt i bakken. Ørnulf traff blink og tre poeng i siste kast. Det samme gjorde Aslak – men nok en gang falt øksa i bakken.

– Sånn er det bare. Jeg visste uansett at jeg er en spinkel mann, som ville bli utfordrende for min del. Så jeg gikk inn med mange strategier. Ingen visste at jeg hadde øvd masse på øksekast, sier Aslak til avisa etter det ble klart at det var han og ikke Ørnulf som måtte pakke sekken og dra over til Torpet.

I tvekamp mot Ingeborg

På Torpet ble Aslak ønsket velkommen av Aurora Gude, Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter.

Aurora kom til Torpet uka før Aslak etter å ha værtutfordreren som røk ut fra Steinsjøen gård.

Erik og Ingeborg har vært på Torpet helt siden starten.

Espen PA Lervaag, som var førstemann de sendte over dit fra kjendisgården, var mett på gårdslivet og dro heller hjem allerede andre uka.

Den tredje uka ble de to værmeldings-profilene Elin Tvedt og Eli Kari Gjengedal sendt hjem.

Denne uken var det Aslak og Ingeborg som skulle i kamp. 

Satset på kunnskap etter tips fra Aurora

Aslak fikk velge gren, og klok av skade etter øksekastingen på Farmen og med litt tips fra Aurora, valgte han å satse på kunnskap.

– Hun kom til meg tidlig i oppholdet og fortalte om hvilke grener jeg kunne velge mellom. De andre på Torpet fikk det til å virke som at vi ikke kunne snakke om det, sier Aslak til TV 2.

Han hadde fått med seg at Ingeborg – i motsetning til ham selv – ikke har lest så mye i gårdsboka.

Det ble intenst – men Ingeborg sto til slutt igjen som vinneren.

– Jeg hadde veldig uflaks med det siste spørsmålet, sier Aslak.

Dette er finalefavorittene til Aslak

Aslak er fornøyd med oppholdet på kjendisgården og har to helt klare finalefavoritter:

– Det hadde vært veldig gøy om Aleksander Sæterstøl og Christoffer Mørch Husby står mot hverandre i finalen, sier skuespilleren til TV 2.

Hvem som kommer over fra Farmen kjendis etter søndagens tvekamp er foreløpig ikke kjent. Men det er ampert på Steinsjøen gård om dagen.

Ampert på kjendisgården etter valg av førstekjempe

Da storbonden Ørnulf fortalte hvem han hadde valgt som førstekjempe, fikk han passet påskreveet:

– Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?, spør Marit Andreassen (56) ifølge TV 2.

Det var henne som ble valgt som førstekjempe. Før valget opplyste Ørnulf at han hadde valgt en person han ikke kommuniserer særlig bra med.

Han forteller tv-kanalen at han var forberedt på at Marit skulle reagere, men ikke at hun skulle reagere på en sånn måte. Hun følte behov for å komme med en liten utblåsning.

– At du kan være så «skitfeig» å velge en jente, når det bare er tre jenter igjen. Det er helt vanvittig, sa den utvalgte førstekjempen.

Nå gjenstår det å se hvem Marit velger som andrekjempe. Kvinnene valgte å gå ut i streik som følge av førstekjempe-valget, og vil ikke delta i ukesoppdraget. Det er i skrivende stund dobbelt så mange menn inne på kjendisgården som det er kvinner.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com