fredag, september 25, 2020
Forsiden Video Madeline (3) blir overlykkelig når hun ser at hun skal få kjøre...

Madeline (3) blir overlykkelig når hun ser at hun skal få kjøre tog på 3-års dagen sin

Å ta toget som voksen kan noen ganger føles som et stressmoment i hverdagen. Det er mye folk, surring og støy. Men for en tre år gammel jente som skal ta toget for første gang, kan det virkelig være livets største opplevelse.

Lille Madeline fra Nashville, USA, skulle få ta tog for første gang på treårsdagen sin. Hun klarte så absolutt ikke å styre sin begeistring da toget kom inn på stasjonen.

Faren til Madeline, Daniel, hadde forventet at datteren ville bli engasjert av å skulle få ta tog, men han hadde aldri sett for seg denne reaksjonen.


«Vi bodde tidligere på et sted med mye togtrafikk. Hun var så fascinert av togene. Hun maste alltid om at hun ville kjøre med et tog. Så vi ga henne denne opplevelsen til bursdagen. Vi visste ikke helt hvordan hun ville reagere», sier han til ABCNews.com.

Klippet på youtube har nå blitt sett over 8 millioner ganger, og vi forstår godt hvorfor! Dette gjorde at vi fikk et smil rundt munnen i dag, del gjerne saken videre dersom du opplevde den samme reaksjonen!