Hjem Historier fra livet Madeline har blitt verdenskjent modell – viser at å være annerledes ikke trenger å være noe hinder

Madeline har blitt verdenskjent modell – viser at å være annerledes ikke trenger å være noe hinder

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Madeline Stuart er en 27 år gammel kvinne fra Queensland. Hun ble verdens første person med Downs syndrom som fikk modellkontrakt.

Madeline har blitt et symbol for mange mennesker med Downs syndrom om at det faktisk kan gå an å oppnå store ting her i verden. I september 2015 ble den smilende jenten verdens første med Down syndrom som gikk på en catwalk i New York Fashion Week.

Siden den gang har hun bare blitt mer og mer populær. Bildene hennes har blitt delt verden rundt, og det er ikke rart når du ser hvor utrolig vakker de er.

madde

Madeline er virkelig en inspirasjon. Vi håper hun kan hjelpe mange mennesker til å få troen på seg selv, uansett om man er «annerledes» eller ei.

madde2

Isadora Martin-Dye eier firmaet som produserer brudekjolene som Madeline er modell for. Til Huffington post sier hun:

«For mange kvinner som skal gifte seg er det vanskelig å kjenne seg igjen i brudebildene som publiseres i magasiner. Modellene er alltid tynne og unaturlig smale. Det å gifte seg bør være en opplevelse for livet som alle kvinner skal kunne forestille seg å gjøre, uten å måtte stresse over at de ikke vil se perfekt ut slik modellene i magasinene.» 

LES OGSÅ: 6-åring har blitt modell for kleskjede som ønsker å hylle mangfold

madde3

Del gjerne disse nydelige bildene videre slik at de kan fortsette å inspirere mennesker til å følge drømmene sine!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com