søndag, februar 23, 2020
Historier fra livet Madeline har blitt verdenskjent modell - viser at å...

Madeline har blitt verdenskjent modell – viser at å være annerledes ikke trenger å være noe hinder

-

Madeline Stuart er en 19 år gammel jente fra Queensland. Hun ble verdens første person med Downs syndrom som fikk modellkontrakt.

Madeline har blitt et symbol for mange mennesker med Downs syndrom om at det faktisk kan gå an å oppnå store ting her i verden. I september 2015 ble den smilende jenten verdens første med Down syndrom som gikk på en catwalk i New York Fashion Week.

Siden den gang har hun bare blitt mer og mer populær. Bildene hennes har blitt delt verden rundt, og det er ikke rart når du ser hvor utrolig vakker de er.

madde

Madeline er virkelig en inspirasjon. Vi håper hun kan hjelpe mange mennesker til å få troen på seg selv, uansett om man er «annerledes» eller ei.

madde2

Isadora Martin-Dye eier firmaet som produserer brudekjolene som Madeline er modell for. Til Huffington post sier hun:

«For mange kvinner som skal gifte seg er det vanskelig å kjenne seg igjen i brudebildene som publiseres i magasiner. Modellene er alltid tynne og unaturlig smale. Det å gifte seg bør være en opplevelse for livet som alle kvinner skal kunne forestille seg å gjøre, uten å måtte stresse over at de ikke vil se perfekt ut slik modellene i magasinene.» 

LES OGSÅ: 6-åring har blitt modell for kleskjede som ønsker å hylle mangfold

madde3

Del gjerne disse nydelige bildene videre slik at de kan fortsette å inspirere mennesker til å følge drømmene sine!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Helene Olafsen delte gledelig bilde på 30-årsdagen

I september 2019 slapp den populære programlederen nyheten om at hun og kjæresten venter barn.  Det var under en sending av "Senkveld" at Helene Olafsen...

Valget i Nevada – Bernie kommer til å vinne

Nå er valget i Nevada offisielt i gang. Ved skrivende stund er 22% av stemmene talt opp, og Sanders er i ledelsen med 47%...

Ny forskning: Kryssord, strikking og hagearbeid er medisin i forhold til å forebygge Alzheimers

Alzheimers sykdom fortoner seg som et mysterium. Selv om vi har kommet et stykke på veien for å forstå og behandle den grusomme sykdommen,...