Forsiden Kjendisnytt Madonna avslører hvorfor hun mistet kontakten med sine eldste barn

Madonna avslører hvorfor hun mistet kontakten med sine eldste barn

Madonna innrømmer at hun gjorde en stor feil med de to eldste barna sine, datteren Lourdes og sønnen Rocco. En feil hun har bestemt seg for ikke å gjenta med de andre barna.

I juniutgaven av britiske Vogue, er det et stort intervju med Madonna. Hun er for tiden aktuell med nytt album: «Madame X».

I intervjuet forteller hun om hvordan hun er som mor, og om hvordan hun har oppdratt barna sine. Madonna har seks barn: Lourdes (22), Rocco (18), David (13), Mercy (13), Estere (6) og Stelle (6). Det er spesielt en ting hun angrer på med de eldste barna, og det er at hun ga dem mobiltelefoner så tidlig.

«Det avsluttet forholdet mitt med dem»

Reklame

«Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13», sier hun.

«Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenligne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten», sier hun videre.

Lourdes sliter

I intervjuet, forteller Madonna også om eldstedatteren Lourdes, og at hun er redd sosiale medier vil påvirke selvbildet hennes.

LES OGSÅ
Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall - endte på legevakta

«Hun har ikke den samme drivkraften som meg. Jeg føler at sosiale medier plager henne og gjør at hun tenker at «folk gir meg ting fordi jeg er dattera hennes», sier Madonna.

Madonna
Madonna advarer mot å gi barna mobiltelefon for tidlig. Foto: Madonna / Instagram

Nå jobber artisten for å vise dattera at det finnes andre kjendisbarn som blir tatt seriøst for hva de gjør, og ikke for hvem foreldrene deres er. Blant annet Zoë Kravitz (30), dattera til Lisa Bonet (51) og Lenny Kravitz (54).

«Til slutt blir du tatt seriøst for hva du gjør, du må bare fortsette», sier Madonna.

Adopterte to jenter

For tre år siden valgte Madonna å adoptere to tvillingjenter fra Malawi. Estere og Stelle har nå fylt seks år og på morsdagen spilte de inn en nydelig hilsen til sin mor. Madonna valgte å dele den søte videoen på Instagra. (Se den nedenfor).

 

View this post on Instagram

 

This made all my Stress of the week Go away ………..💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #mothersdayUK! #blessed

A post shared by Madonna (@madonna) on

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Foreslår å øke fartsgrensene i Norge – her kan det bli lov å kjøre fortere

Nå foreslår samferdselsminister Jon Georg Dale å øke fartsgrensene på flere strekninger i Norge. Dette gjelder foreløpig seks ulike strekninger. "Riktige fartsgrenser er vesentlig for...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT