Madonna innrømmer at hun gjorde en stor feil med de to eldste barna sine, datteren Lourdes og sønnen Rocco. En feil hun har bestemt seg for ikke å gjenta med de andre barna.

I juniutgaven av britiske Vogue, er det et stort intervju med Madonna. Hun er for tiden aktuell med nytt album: «Madame X».

I intervjuet forteller hun om hvordan hun er som mor, og om hvordan hun har oppdratt barna sine. Madonna har seks barn: Lourdes (22), Rocco (18), David (13), Mercy (13), Estere (6) og Stelle (6). Det er spesielt en ting hun angrer på med de eldste barna, og det er at hun ga dem mobiltelefoner så tidlig.

«Det avsluttet forholdet mitt med dem»

«Jeg skal holde ut så lenge som mulig, for jeg gjorde en feil da jeg ga mine eldre barn telefoner da de bare var 13», sier hun.

«Det avsluttet virkelig forholdet mitt med dem. Ikke helt, men mobiltelefonene ble en veldig, veldig stor del av livet deres. De ble oversvømt med bilder, og begynte å sammenligne seg selv med andre mennesker, og det er virkelig ikke bra når det gjelder selvtilliten», sier hun videre.

Lourdes sliter

I intervjuet, forteller Madonna også om eldstedatteren Lourdes, og at hun er redd sosiale medier vil påvirke selvbildet hennes.

LES OGSÅ
"Charter-Hilde" tar et oppgjør med kroppspress - delte nakenbilde på sosiale medier

«Hun har ikke den samme drivkraften som meg. Jeg føler at sosiale medier plager henne og gjør at hun tenker at «folk gir meg ting fordi jeg er dattera hennes», sier Madonna.

Madonna
Madonna advarer mot å gi barna mobiltelefon for tidlig. Foto: Madonna / Instagram

Nå jobber artisten for å vise dattera at det finnes andre kjendisbarn som blir tatt seriøst for hva de gjør, og ikke for hvem foreldrene deres er. Blant annet Zoë Kravitz (30), dattera til Lisa Bonet (51) og Lenny Kravitz (54).

«Til slutt blir du tatt seriøst for hva du gjør, du må bare fortsette», sier Madonna.

Adopterte to jenter

For tre år siden valgte Madonna å adoptere to tvillingjenter fra Malawi. Estere og Stelle har nå fylt seks år og på morsdagen spilte de inn en nydelig hilsen til sin mor. Madonna valgte å dele den søte videoen på Instagra. (Se den nedenfor).

 

View this post on Instagram

 

This made all my Stress of the week Go away ………..💕💕💕💕💕💕💕💕💕 #mothersdayUK! #blessed

A post shared by Madonna (@madonna) on