onsdag, juli 15, 2020

Mads Hansen blir den nye programlederen av Farmen

Mest lest nå

Neste sesong av Farmen skal produserer i slutten av juni. I dag ble det avslørt at den tidligere fotballspilleren Mads Hansen skal lede programmet.

Det er TV 2 som slipper nyheten om den nye programlederjobben for Mads Hansen.

– Det kommer vel neppe som noen overraskelse på noen at jeg er den nye programlederen for Farmen! Men spøk til side: Dette er en av de mest prestisjefylte TV-jobbene i Norge, sier Hansen til kanalen og sier videre at han ikke har noe mål om å kopiere jobben Gaute Grøtta Grav har gjort som programleder.


– Jeg har sett utallige timer med Farmen opp gjennom årene, og jeg er veldig stolt og smigret over å få denne muligheten. De som forventer en Gaute 2.0 blir nok skuffet, for det er viktig for meg å beholde min egen personlighet oppi alt dette, sier Mads Hansen.

Selv har Mads delt et avisutklipp av nyheten på Instagram.

«Interessant» skriver han til bildet.

View this post on Instagram

Interessant.

A post shared by Mads Hansen (@mads_hansen11) on

Gaute slutter i Farmen

I fjor ble det kjent at Gaute gir seg som programleder for «Farmen kjendis», etter å ha ledet programmet i 3 år. Og i februar i år fortalte den kjente programlederen at han også slutter i «Farmen». Da har han vært med i 13 sesonger.

– Dette er en beslutning som jeg har tenkt mye på, og nå som de mest involverte er informert føles det mest av alt befriende for min del, fortalte programlederen i et intervju med TV 2.

Nå blir det altså Mads Hansen som tar over stafettpinnen, noe det fleste i kommentarfeltene på sosiale medier virker å være svært så fornøyd med.

Nesten 40.000 mennesker har likt innlegget Mads selv delte om nyheten på Instagram, og kommentarene er i overvekt positive.

Gleder du deg til å se Mads som programleder i Farmen? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

130,163FansLik
1,479FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter