in ,

Mads Hansen reagerer etter at Isak Dreyer vant Farmen: En uverdig vinner

Mads Hansen og Isak Dreyer
Mads Hansen og Isak Dreyer. Foto: Instagram

Søndag kveld ble endelig årets «Farmen kjendis» avgjort. Vinneren ble Isak Dreyer. Og det får flere til å reagere.

Selv skriver Isak på Instagram:

«Takk for alt farmen, var en fantastisk opplevelse der med mange fine folk ! Deilig at alt e over! Og fantastisk å vinne 🤩🐐»


Sterke reaksjoner

I etterkant av finalen er det mange som reagerer på at nettopp Isak Dreyer vant konkurransen. Tidligere har det blitt kjent at han fikk utenforstående til å handle for han mens han var på Farmen kjendis. Regningen kom på flere titalls tusen.

I så godt som hver eneste Farmen kjendis-sesong så er det noen av deltagerne som velger å tøye regelverket, og 2022-versjonen er intet unntak forteller TV2.no.

God Kveld Norge kan nemlig avsløre at det foregikk omfattende smugling til kjendis-gården. Og den som sto i sentrum av det «illegale» nettverket var ingen ringere enn Isak Dreyer.

En av dem som reagerer sterkt er Mads Hansen (38) som til vanlig er programleder for den vanlige versjonen av Farmen. Han mener rett og slett at Isak er en uverdig vinner.

– Det er ikke noe mer å si enn at det er en ufortjent vinner. En uverdig vinner. Når man jukser såpass inngående og går så all inn for å jukse som Isak gjorde, sier han til Dagbladet.

Videre forteller Hansen at han ikke synes det er særlig imponerende at man ikke klarer seks uker på Farmen uten å måtte ty til innsmugling av varer.

– Det heter «Kampen for tilværelsen», man skal klare seg på mindre mat og det man får på gården. Og da er det også påfallende at Isak, som har fått og skapt et rykte som en villmarksfyr og tøff fyr som har vunnet «Norges tøffeste», ikke klarer seks uker på «Farmen» engang med den maten man får. Da er du ikke så veldig tøff da, sier han til avisen.

Isak Dreyer ønsker ikke selv å kommentere saken ovenfor Dagbladet.

Hva mener du? Er Isak er verdig vinner av Farmen eller er du enig med Mads Hansen? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

queen elizabeth

Dette er favorittmaten til de kongelige

hund i sengen

Husk god potepleie for hunden i vinterferien