Hjem Nyheter Magnus (17) omkom i MC-ulykke

Magnus (17) omkom i MC-ulykke

Magnus Sverre Gundersen (17) mistet livet i en motorsykkelulykke i Tjeldsund natt til lørdag. Ulykken ryster hele lokalsamfunnet, og en minnestund ble holdt i Kongsvik kirke lørdag kveld.

Rundt 100 personer samlet seg i kirken for å minnes Magnus. Blant deltakerne var Tjeldsunds ordfører, Odd-Are Hansen, og kommunedirektør Vanja Elvenes. Hansen beskrev stemningen som både tung og følelsesladet.

– Jeg har ikke snakket med ungdommene ennå, de sitter tett samlet. Jeg tenker de skal få sitte så lenge de trenger det. Så vil jeg selvfølgelig snakke med dem som ønsker det, sier han til VG.

Blomster og lys til minne om Magnus

Lørdag kveld ble det også lagt ned blomster og tent lys på ulykkesstedet for å hedre Magnus. Bildene viser en rørende hyllest til den unge gutten som mistet livet så altfor tidlig.

Politiet ble tilkalt til ulykkesstedet rundt klokken 01.00 natt til lørdag. Det er fortsatt uklart hva som forårsaket ulykken, og saken er under etterforskning.

– Vi har ikke mer å gå ut med på nåværende tidspunkt, uttalte operasjonsleder Lennart Steffensen til VG lørdag kveld.

Posted by Edny Marie Kibsgård Berg on Saturday, June 22, 2024

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com