Hjem Kjendisnytt Magnus Carlsen er blitt kjæreste med Brun og blid-modell

Magnus Carlsen er blitt kjæreste med Brun og blid-modell

Magnus Carlsen (28) har forelsket seg i Hardanger-jenta og modellen Elisabet Lorentzen Djønne (23).

Ryktene om Magnus nye kjæreste har versert en stund, men nå har Elisabet lagt ut et bilde på sin private Instagram-konto, der hun kysser Magnus. Paret er i disse dager på ferie i Tyskland.

I fjor deltok 23-åringen i en konkurranse om å bli årets Brun og blid-modell 2018. Brun og blid- er en solsenterkjede som tilbyr solarium.

Foto: privat

Konkurranseinstinkt og vinnervilje

«Jeg hadde lyst å prøve noe nytt og spennende, og dette var helt spontant. Jeg har aldri vært modell før. Pengepremien virker jo også litt forlokkende», sa Elisabet i et intervju med avisa Hordaland i mai i fjor.

«Jeg har et skikkelig konkurranseinstinkt og vinnervilje», sa hun videre.

Elisabet kom til finalen i modellkonkurransen, men vant ikke. Vinneren stakk av med en halv million kroner.

Studerer kriminologi

Det forelskede paret skal også ha vært på flere fjellturer sammen ved Hardangerfjorden. Ifølge Se og Hør har de skrevet seg inn i hyttebøkene. Mens Elisabet brukte sitt eget navn, skrev Magnus seg inn med aliasene «Franz Führer/MC» og «Tårnet til Carlsen».

I tillegg til å jobbe som modell, jobber Elisabet som treningsinstruktør og på The Body Shop. Hun studerer også kriminologi ved Universitetet i Oslo. Ifølge Avisa Hordaland, har hun også studert på Bali og i Hollywood, og jobbet på et barnehjem i India.

Blir ikke lett forelsket

Magnus var tidligere kjæreste med Synne Christin Larsen. De var sammen i et knapt år. Forholdet deres tok slutt i fjor vinter.

Magnus har ikke hatt lett for å forelske seg. I et intervju med The Telegraph i 2015, avslørte Magnus at han aldri hadde vært ordentlig forelska i noen.

«Jeg tror ikke det. Jeg har vært betatt, så klart, men ikke forelska», sa han den gangen.

Vi ønsker det nyforelskede paret lykke til videre!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com