in

Malin ble syk etter hygieneproblem på «Farmen Kjendis» : – Det er overalt!

TV 2 / Strix Farmen Kjendis 2023. Malin Nesvoll Vangsnes. Foto: Espen Solli/TV 2

Steinsjøen gård ser idyllisk ut på TV, men det å gå 100 år tilbake i tid skaper en del utfordringer rundt hygiene.

I en av episodene var en stor del av ukesoppdraget i «Farmen Kjendis» å håndtere kubæsj.

– Vi gikk rundt på tunet og «skupa opp» sånne svære kuruker. Vi hadde et stort jorde som skulle gjødsles for hånd. Vi hadde bøtter, men det blir jo klin. Det er ikke dusj og sånn der, så hygienen er jo ikke på topp der inne, sier Malin Nesvoll til TV 2.


Etter å ha gjødslet første dagen fikk hun store mageproblemer. Hun vasket hendene grundig etter jobben, men tror hun kan ha bitt negler og det kan ha ligget igjen noe gjødsel der.

View this post on Instagram

A post shared by Malin Nesvoll (@malin.nesvoll)

Resultatet ble en hel dag med kraftig omgangssyke. Under Farmen-innspillingene er det alltid tilgang til moderne helsepersonell etter behov. Det benyttet Malin seg av da hun ble dårlig. Hun fikk imidlertid vite at tilstanden hennes ikke var alvorlig og at hun etter all sannsynlighet ville være frisk igjen etter et døgn. Men moro var det ikke.

– Det er ikke gøy å ha diaré på utedo, konstaterer hun.

Pressesjef i TV2, Jan-Petter Dahl sier til TV2.no at deltagerne i forbindelse med episoden fikk utdelt engangshansker av sikkerhetsgrunner.

– Deretter valgte deltakerne selv å bruke dem da de skulle gjødsle, noe som var en annen del av ukesoppdraget.

All møkka var definitivt en av de mindre idylliske sider ved gårdslivet. De rundt 50 dyrene på gården gikk fritt rundt på gårdsplassen. Da ble det en del dyrebæsj. – Så da tråkker du i det og du tar det med deg inn. Plutselig har man bæsj under ullsokkene, og de tar man med i senga. Det var overalt, sier Malin som legger til at ekstra ille var det når det regnet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Tonje og Birk har tatt forholdet ett steg videre

Kvinne (56) døde etter kranvelt i Melhus