Forsiden Nyttig Malins oppfinnelse løste hennes 2-år gamle sønns søvnproblemer

Malins oppfinnelse løste hennes 2-år gamle sønns søvnproblemer

-

Da Malin Larssons toårige sønn gjennom en lang periode hatt hatt svært urolige netter – hvor han ofte våknet både fire og fem ganger hver natt og ikke kunne sovne igjen – kom den unge kvinnen fra Skellefteå i Sverige på noe genialt.

Nå deler hun trikset sitt slik at andre som sliter med søvnløse barn også kan prøve det.

Foto: privat

Hver gang sønnen våknet om natten måtte enten hun selv eller samboeren stå opp og gjøre sitt beste for å få ham til å sovne igjen. Det eneste som hjalp var å holde rundt ham inntil han sovnet, men ikke før de selv hadde sovnet igjen, så våknet han på ny. Og det hele begynte forfra.

Etterhvert begynte de å bli veldig slitne på grunn av søvnmangelen, og de hadde begge jobber de skulle passe. Dette gikk ikke lenger.

Malin satte seg derfor ned og søkte litt rundt på internett, og kom over et produkt som besto av en spesiallaget dyne beregnet på barn med søvnproblemer. Dynen var konstruert slik at den omsluttet barnet helt og ga det ro og varme, og en følelse av nærhet.

Disse dynene var imidlertid forholdsvis dyre, så Malin kom opp med sin egen løsning.

Hun kjøpte inn flere lenker av den typen man bruker på blant annet nøkkelknipper og sydde dem inn langs kanten på et laken. Deretter festet hun lakenet på sønnens dyne, og voilá, hun hadde en dyne som på grunn av den lille vektøkningen ville omslutte sønnen helt når han skulle sove.

LES OGSÅ
Støvsuger du levende edderkopper? Det bør du slutte med
LES OGSÅ
Dataspill – den nye spillavhengigheten?

Foto: privat

Malin forteller til Expressen at det var som natt og dag. Allerede første natten sov sønnen 12 timer i strekk, og våknet opp dagen etter – frisk og opplagt – og som en helt ny gutt. Han var uthvilt.

Foto: privat

Siden da er det mange som har hatt hell med dette enkle trikset som nå sprer seg som en farsott på nettet. Del gjerne hvis du også kjenner noen som kan ha nytte av dette hendige trikset.

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .