Forsiden Historier fra livet Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli...

Moren skrev det beste brevet til sin datter om det å bli gammel.

De fleste foreldre har nok opplevd det. En fase hvor barnet ditt tror at han eller hun vet mer enn deg om det meste. De kan mer enn foreldrene om selve livet, om kjærlighet, ja om alt.

For noen mennesker så er nok ikke dette bare en fase. Hele livet bruker de på å undergrave sine foreldre. Men det kan være lett å glemme at foreldrene våre tross alt har langt mer livserfaring enn oss selv. Uansett hvor dum de til tider kan virke, så er det for de fleste foreldrene som har oppdratt og lært dem det meste her i livet.

Reklame

Mammaen som skrev dette brevet har noen svært gode poenger, som kan være verdt å ta med seg.

 

Min kjære jente,
Den dagen du ser at jeg begynner å bli gammel, så ber jeg deg om å ha tålmodighet med meg, men mest av alt, prøv å forstå hva jeg gjennomgår. Om jeg gjentar det samme flere ganger, ikke avbryt meg for å si «du sa akkurat det samme for ett minutt siden». Bare lytt til meg, vær så snill. Prøv å huske den tiden når du var liten og jeg leste den samme historien til deg natt etter natt helt til du sovnet.

Ikke bli sint på meg når jeg ikke vil bade. Ikke gjør meg forlegen. Husker du når du hadde tusen unnskyldninger, og jeg måtte løpe etter deg for å få deg til å bade? Du var en liten jente da.
Når du oppdager at jeg ikke klarer å lære meg ny teknologi, gi meg tid til å lære det og ikke gi meg det blikket. Husk det kjære, jeg hadde stor tålmodighet med deg når du skulle lære å spise skikkelig, kle på deg, gre håret ditt og klare alle småting i hverdagen selv. Når tiden kommer og du ser at jeg blitt gammel så ha tålmodighet med meg, og vis forståelse.

Når jeg hele tiden glemmer hva vi snakker om, gi meg tid til å huske. Og om jeg ikke klarer det så ikke bli nervøs, utålmodig eller arrogant. Bare vit i ditt hjerte at det mest viktige for meg er å bare være sammen med deg.
Og når mine gamle trøtt ben ikke lar meg gå like fort som tidligere, så gi meg hånden din. Slik som jeg gav min hånd til deg når du skulle lære å gå.

Når disse dagene kommer, ikke vær lei deg. Bare vær med meg. Og forstå meg. Slik at jeg får lov til å avslutte livet mitt med kjærlighet. Jeg verdsetter så høyt den tiden vi har sammen. Med et stort smil og den enorme kjærligheten jeg alltid har hatt for deg så vil jeg bare si: Jeg elsker deg. Min kjære datter..

Var ikke dette fantastisk? Del disse kjærlige ordene med dine venner og familie!

LES OGSÅ
Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Kilde: Surveee.org

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT