Forsiden Historier fra livet Mamma trodde datteren lå død inne i det brennende huset - få...

Mamma trodde datteren lå død inne i det brennende huset – få med deg hvem som ble dagens helt!

-

Den 14 august skulle Erika Poremski ut å hente noe i bilen sin. Mens hun var ute sto plutselig huset hennes i lys lue.

Erika styrtet mot huset, hvor hennes åtte måneder gamle datter Viviana befant seg. Men Erika klarte ikke å ta seg forbi de voldsomme flammene som slo ut av huset. Fortvilet kunne hun høre skrikene fra sin lille datter inne i huset.

Også naboer kom til for å hjelpe, men ingen klarte å ta seg inn.

Men Viviana var ikke helt alene i huset. Familiens seks år gamle hund, Polo, var også innendørs. Polo hadde tatt på seg oppgaven å redde det lille barnet.

Da brannvesenet endelig kom frem til huset fant de Polo liggende oppå Viviana. Han hadde beskyttet henne fra varmen med sin egen kropp!

Viviana fikk brannskader på 19% av kroppen, men hadde det ikke vært for Polo kunne det blitt betydelig verre. Dessverre ble hunden selv hardt brannskadet og måtte avlives.

Foto: Youtube

For en helt denne hunden her – snakk om å være menneskets beste venn! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .