Forsiden Historier fra livet Mammaen la ut dette bildet av datteren som nesten mistet livet :...

Mammaen la ut dette bildet av datteren som nesten mistet livet : Dette er hva alkohol kan forårsake

For litt over et år siden opplevde amerikanske Kelliee Jo Nelson alle foreldres mareritt. Hennes 16 år gamle datter, Taylor, holdt på å dø. Årsaken? Alkoholforgiftning.

Takket være at Taylor ble funnet i tide klarte helsepersonell å redde livet hennes. 3 øl og 8 shots på 2 timer var det som skulle til for at datteren plutselig svevde mellom liv og død.

Reklame

Mens Kelliee Jo var på sykehuset skrev hun en statusoppdatering på Facebook. I den forteller hun hva som skjedde med datteren. Og hun ber om at historien blir delt som en advarsel til andre.

Det står stor respekt av både Kelliee Jo og Taylor at de deler historien. Begge fortjener en stor takk, både for åpenheten og at de retter fokuset mot hvor farlig alkohol kan være.

Jeg har tillatt meg å oversette mye av meldingen hennes lenger ned. Jeg synes det er viktig at både voksne og barn får vite hva som skal til for å gjøre stor skade.

Dette kan alkohol medføre

Dette er hva 2 øl, 2 shots Captain Morgan, 2 shots hjemmebrent, 2 shots whisky og en håndfull blåbær dyppet i alkohol gjør med en 16-åring.

Min datter og hennes kusine bestemte seg for å ta seg en fest i går kveld. De var alene i to timer i farens hus. De raidet barskapet og når min eksmann kom hjem, fant han jentene fulle og min datter var ikke kontaktbar. Han hastet med henne til sykehuset og Court og jeg møtte ham der.

Når jeg ankom ble jeg raskt sendt til akuttmottaket hvor min datter lå på en båre. Hun var dekket med varmetepper for å bekjempe nedkjøling – kroppstemperaturen hennes var 35°. Hun ble pumpet full med intravenøs væske. En av slangene i munnen hennes gikk ned i magesekken for at man skulle kunne tømme den for væske.

Akutt-teamet forsøkte å intubere Taylor 3 ganger før de lyktes – kjeven hennes revnet i prosessen. Det var nødvendig – slik at hun kunne bli koblet til respiratoren som pustet for henne de neste 13 timene ettersom hun ikke var i stand til å puste på egenhånd.

Min datters symptomer var forårsaket av en promille som på det høyeste nådde 4,3. Mer enn 5 ganger den tillatte grensen.

Høyt nok til å ta livet av en voksen mann.

Legene gjorde det veldig klart at hadde ikke faren hennes funnet barnet vårt når han gjorde det, ville hun utvilsomt ha dødd i det huset i går kveld.

Med guds nåde slipper vi å begrave barnet vårt denne uken. Men bare fordi vi er ekstremt velsignet.

For en fest.

Jeg håper at min datter og min niese skjønner hvor heldige de begge er. Jeg håper at de har lært en verdifull lekse oppi dette. Og jeg håper at å dele denne opplevelsen kan bidra til å forhindre at andre barn mister livet på grunn av alkohol.

Foreldre: 2 timer. De var alene i kun 2 timer.

Barn: 2 øl og 6 shots var alt som skulle til for nesten å ta livet av denne jenta.

Vær så snill og del dette. Hjelp til med å øke bevisstheten om farene ved alkoholforgiftning og risikofylt drikking.

Jeg trodde aldri at vi ville havne i en situasjon som denne.

Det gjorde heller ikke Taylor.

Kanskje vi burde ha gjort det.

Her er et klipp hvor Kelliee Jo og Taylor forteller historien på tv-showet «The Doctors» – DEL historien og advarselen hennes videre! 

LES OGSÅ
Pleier du å drikke vann på flaske? Da burde du være klar over dette!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Les historien om Maru – hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Maru er en utrolig vakker hund av rasen bullmastiff. Dessverre har ikke livet vært like enkelt for den flotte hunden, for etter å ha...

Fant flaskepost på stranden. Innholdet får finneren til å fryse til is

Judi avsluttet arbeidsdagen som hun alltid gjør, med å gå på stranden og rydde og plukke søppel. Men denne dagen, fant hun noe helt...

Bildene av den utsultede elefanten vekker harme

Den 70 år gamle elefanten Tikiiri er en del av en festival på Sri Lanka. Der jobber hun med å frakte festivaldeltakere rundt. Hun...

Kalte datteren feit og stygg. Da så moren rødt

Jade North var i bassenget med datteren sin da to gutter kom bort til datteren og kalte henne feit og stygg. Jades konfrontasjon med...

På parets første date merket hun noe rart – Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

Ekte kjærlighet er noe vi alle drømmer om å finne. Men hva gjør du dersom din utkårede plutselig får en alvorlig sykdom som lenker...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT