in ,

Manchester United møter Atletico Madrid på Ullevaal Stadion

fotball

Lørdag 30. juli kommer to giganter til Norge: Manchester United og Atletico Madrid barker sammen i oppkjøringen til seriestart på Ullevaal Stadion.

Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Joao Felix, Bruno Fernandes og mange flere store fotballstjerner kan entre gressmatta på Ullevaal Stadion i slutten av juli.

Lørdag 30. juli møtes Manchester United og Atletico Madrid til generalprøven før seriestart i Oslo.

Det er sportsevent-selskapet ProUnite som står bak kampen, og Viaplay har eksklusive rettigheter til å vise oppgjøret i Norge. Kampen vil i tillegg til Viaplay også bli vist på en av selskapets åpne TV-kanaler.


– Vi gleder oss veldig til å spille kamp i Oslo, og til å se alle Manchester United-supporterne der, sier United-keeper David de Gea.

Redaktør i Manchester Uniteds norske supporterklubb, Dag Langerød, er klar på at dette ikke bare er en treningskamp. Her står plasser førsteelleveren på spill.

– Det er alltid stas at United kommer til Norge og Skandinavia. At dette også vel blir den eneste kampen i Europa og også er Erik ten Hags generalprøve før ligastarten gjør det bare enda bedre. Det betyr nemlig at det er mer på spill, og at dette trolig blir noe helt annet enn bare en vanlig treningskamp. Her vil det forhåpentligvis være stor kamp om plassene på laget for spillerne, samtidig som det er en enestående mulighet for norske United-supportere til å se «nye United» live, sier Langerød.

– Samtidig fremstår det smart av United. Opp gjennom årene har de vært i Norge flere ganger, og hver eneste gang de har reist til Norge i Premier League-historien så har det endt med ligagull eller en topp 3-plassering i den påfølgende sesongen. Vi satser på det samme nå, og er selvsagt ekstremt glade for at United og arrangørene er så bevisste på Supporterklubben at medlemmene våre får en eksklusiv rett til å kjøpe billetter via united.no før resten av verden får det. Det sikrer jo at det blir flest mulig United-supportere på tribunen, fortsetter han.

Tidligere ble det kjent at Viaplay har sikret seg rettighetene til å vise Premier League i Norge for de neste seks årene. Norsk sportssjef i Viaplay Group, Kristian Oma, gleder seg over å kunne tilby en perle av en kamp allerede før sesongen sparkes igang.

– Dette blir en perfekt anledning for vårt nye Premier League-team til å spille seg i form en uke før det hele braker løs. Og så blir det særdeles spennende så se hvilket lag Manchester United-dukker opp med etter det som ser ut til å bli en begivenhetsrik sommer med en ny manager på plass, sier Oma.

Mens United-medlemmene får muligheten til å sikre seg billetter til kampen på Ullevaal Stadion på forskudd, vil det åpne billettsalget starte førstkommende mandag.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

fotball

Ett nytt fjes er med i Norges tropp til kampene i Nations League

Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen: – Det var kjærlighet ved første blikk