Hjem Kjendisnytt Mange savner Ingrid (77) i Demenskoret – her er en oppdatering fra henne

Mange savner Ingrid (77) i Demenskoret – her er en oppdatering fra henne

Da den andre sesongen av demenskoret kom på lufta var det en person mange etterlyste. Nå kommer en liten hilsen. 

Tv-serien om koret hvor alle sangerne har demens ble en formidabel seer-suksess da den kom på NRK i januar i fjor. Koret tok tv-seerne med storm, og over en million så første episode. Mange har ønsket å se mer, og den 10. februar var det premiere på den andre sesongen av «Demenskoret».

Ikke bare har serien engasjert, og gitt ringvirkninger i form av en rekke demenskor rundt om i landet. Men tv-seerne har også blitt glade i korets medlemmer som har åpnet livene sine for det norske folk og delt om hverdagen med en diagnose som er ventet å dobles i fremtiden

Nå har koret dobbelt så mange medlemmer, men det er mange som har savnet blide Ingrid Paulsen med den kjappe replikken og det gode smilet. Hun var en av stjernene i den første sesongen, men er ikke lenger med i koret. 

Nå har koret delt en oppdatering på Instagram til de mange som savner den blide damen som gjerne svinger seg til Elvis-sanger. 

I oppdateringen på Instagram skriver Demenskoret «Det er så godt å vite at Ingrid koser seg der hun bor med familien og Elvis 🎵❤️ Tusen takk til alle dere som spør hvordan det går med henne ❤️ Akkurat idag går sånn som dette». I tillegg har de lagt ut en video der vi ser det gode smilet til Ingrid, mens hun svinger set til Elvis Presley-låten «Return to sender». 

I løpet av det døgnet innlegget har vært ute på Instagram har nesten 15 000 mennesker likt det. Og mange benytter muligheten til å sende Ingrid en liten hilsen. 

«Gode dama med den beste datter❤️ønsker dere alt godt», er det en som sier i kommentarfeltet. 

En annen skriver «Koselig å se Ingrid så i form. Med sykdommen går det mye opp å ned😍👏».

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com