in ,

Manipulerte masser som er hjernevasket av skrekk og gru

Det er farlig å bli redd. Om du står på ski eller kjører motorsykkel skal du umiddelbart STOPPE og roe ned dersom du blir skjelven. Da er du nemlig i ubalanse, og ulykker kan skje. 

Det er stor synd at hele landet i disse tider vakler rundt på ustødige og fryktsomme føtter uten kontakt med underlaget. Hode-menneskene styrt av analyse og vurdering, tolkning og fundering, får nærmest ikke puste med ansiktsmasker fulle av sopp, bakterier og væte. De holder pusten, strammer musklene og unngår blikkene til de andre og stresser seg opp i en eskalering av tungt tankegodsbasert på frykt. 

Angsten er kommet for å bli. Måtte gestaltterapeutene og alle de andre som virkelig jobber for å hjelpe få lov å slippe å betale MVA! Her kan bli lange køer og mange selvmord. Det er tungt å være isolert, alene, redd – uten rytme, rutine og mening.

Folk er statisk aktiverte, og slikt blir det andre sykdommer av – livsstilssykdommer. Vet ikke regjeringen hva frykt og skremselspropaganda leder til? I tillegg til at det blir stress og angst, som blir forsøkt helbredet med nummende og avhengighetsskapende midler, så blir det motstand, opprør og kreativt oppstyr der det danner seg nye allianser som tenker nytt. 

Flertallet er alltid konfluent med autoritetene, noe som betyr at de er smeltet sammen med det politisk korrekte, det som flertallet mener og det som således er best og som sikkert må være riktig. 

Er det rart vi blir nervøse?

Så og si alle mennesker har nevrotiske trekk og vi sier hos oss i Bergen Helhetsklinikk at vi alle er såkalte normal-nevrotikere. Vi har en god del uløste, uferdige og paradoksale konflikter under topplokket, i hjertet og både i relasjonen til oss selv og andre. Videre har vi oftest et problem med både fortid, nåtid og fremtid. Er det rart vi er nervøse, frustrerte, hissige og utslitt? Vi har jo aldri lært hvordan vi skal betjene vårt eget styringspanel, for vi har lært å gi bort vår styringsmakt til andre. Vi er temmet, lammet og nå er hele gruppen blitt passive. Inni er vi både sinte, redde og frustrerte.

Dette gjelder oss alle, også lederne våre, og disse får vi håpe får ekstra mye terapi, veiledning og støtte. 

Alt dette er vel prisen vi må betale for sivilisasjonen. Det begynte med gårdsdrift, bønder som ble kåte på husdyra sine, og dermed kom kjønnssykdommene og siden har vi skammet oss og hverandre med slikt. Så kom tettbygde strøk, og enda verre – byene – og da ble det så mye kloakk, rotter og lik, at en rekke nye sykdommer ble dannet. 

Covid19 eller Korona har blitt skapt på grunn av grådighet etter makt og kontroll. Det store paradokset er at makt og kontroll var den utløsende faktoren til selve problemet, og nå forsøker symbolet på makt og kontroll (regjeringene, statslederne, media og legemiddelindustrien) å bekjempe gift og betennelse (metaforisk for bakterie, virus og vårt ord på influensaen Covic19) med portforbud, knebling, konkurser, trusler, oppsigelser, skamming, dumming og manipulasjon. 

Ikke regjeringens oppgave å skremme oss

Det er bestemt at Covid19 er en alvorlig pandemi som folk dør av. Vår sterke tankekraft i kombinasjon med feilbruk av tankeverktøyet kan lede til katastrofemodus, angstnevroser med pustebesvær og faktisk kan denne placeboen i form av kommunisert frykt for Covid19 lede til døden dersom en gir tilstrekkelig opp støtte, kontakt og håp. 

Det er ikke regjeringens oppgave å skremme livet av folk, ta livskvalitet og arbeidsplasser fra alle oss som faktisk har grunn til å kjenne på både glede og takknemlighet. 

Mot deg opp og storm gjennom frykten, så blir du mer vill, naturlig og du får den integriteten du ble født med. Lær mer på onlinekurs www.mentora.no og bli med på lederkurs til høsten!

Husk at vi lever i et eventyr av et univers. Vi har vunnet i lotto hver morgen som vi våkner, og vi kan undre oss over så mye fantastisk og vi kan fokusere på det som gir oss mening. 

Frihet, tillit og glede, 

Linda Mentora Nordskog, Bergen Helhetsklinikk

Linda Mentora Nordskog

Psykoterapeut & Mental Trener

Linda Nordskog jobber for tiden som prosjektansvarlig for forskningsprosjektene «Ny behandling for livsstilssykdommer» og «Ny protokoll for relasjonsterapi». Hun har utviklet helse og livsstilskonseptet Bergen Helhetsklinikk As. Her er hun medeier og jobber som psykoterapeut og mental trener, der hun tilbyr hypnoterapi, gestaltterapi og mental trening. Via mentora tilbyr hun onlinekurs og verktøy for mer glede og livskvalitet. Hun har også skrevet boken «Slik vokser du – Bli deg selv», og utviklet onlinekursene «Mester i eget liv» og «Mot».

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Vurderingen får frem det verste i oss

Trump stilles for riksrett – igjen