Hjem Dyr Mann adopterer syk eldre hund for å gi ham lykke i sine siste dager – så skjer det utrolige
Dyr

Mann adopterer syk eldre hund for å gi ham lykke i sine siste dager – så skjer det utrolige

Zach Skow, medstifter av Marley’s Mutts Dog Rescue, møtte en syk 16 år gammel hund ved navn Henry og bestemte seg for å ta ham med hjem.

Zach tar seg av ulike dyr mens de venter på en adoptivfamilie. Det er sannsynlig at Henry ble levert til internatet av sine tidligere eiere på grunn av flere helseproblemer, inkludert testikkelkreft.

I starten hadde Henry problemer med å gå. Han var også døv og blind på det ene øyet. Den stakkars hunden var svært forvirret.

Zach fryktet at den firbente vennen ikke ville overleve lenge, så han ønsket å gi ham de beste mulige dagene eller ukene før han skulle sovne stille inn. Men Henry hadde helt andre planer!

Takket være kjærlighetens og omsorgens kraft blomstret han fullstendig! Henry ble bedre for hver dag som gikk. Ikke lenge etter ble han operert for å fjerne sin testikkelkreft. Deretter innså Zach at hunden hadde mange år foran seg!

Marley’s Mutts fant et nytt hjem til Henry. Nå er han omgitt av kjærlighet og omsorg og kan leke med andre hunder. Det er fantastisk å se hvordan Henry har forandret seg totalt.

«Tre uker etter redningen begynner Henry endelig å komme ut av skallet sitt. Så snart han legger på seg noen få kilo til, vil vi kunne fjerne kreften kirurgisk, men i mellomtiden er han lykkelig som en lerke. Jeg har sovet i soverommet nede sammen med ham hver natt, og han er en absolutt glede å være rundt. Vi har fått ham helt stueren, og han går utrolig bra sammen med alle våre hunder og katten. Han er bare en gammel gutt som ikke er ferdig med å dele ut sin kjærlighet,» skriver Zach på Youtube.

Se selv videoen nedenfor og del gjerne hans inspirerende historie!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com