søndag, oktober 24, 2021

Mann adopterte forlatt hund – Måneder senere fikk han tilbakebetalt på en måte han aldri vil glemme

Mest lest nå

Schæferhunden Sadie hadde vanskelig for å stole på mennesker. Så ble hun livredderen til sin redningsmann.

At mennesker og dyr kan knytte helt spesielle bånd er ikke noe nytt. Ofte skriver vi om fascinerende historier som involverer mennesker og dyr. Du husker kanskje Alida som ble bestevenn med en ulv?

Men vennskap dannes gjennom tillitt. Og for hunden Sadie var det ingen selvfølge at hun skulle stole på et menneske igjen.


Schæferen mistet familien sin og ble plassert på Ramapo-Bergen Animal Refuge i New Jersey. Det skriver Today. Over tid hadde hunden opparbeidet seg en sterk mistillit til mennesker og hadde vanskelig for å knytte seg, selv med de frivillige som jobbet på dyrehjemmet. Men så kom Brian Myers, som umiddelbart falt for Sadie og bestemte seg for å adoptere henne.

Reddet livet til eieren

Ikke bare hadde Brian reddet hundens liv, skjebnen var også i ferd med å påvirke livet til våre to hovedpersoner på en uventet måte, siden det snart ville være Sadie som denne gangen ville redde livet til sin nye herre.

Foto: Youtube

Brian fikk nemlig et hjerneslag hjemme. Han ramlet i gulvet og klarte ikke å bevege bena. Hunden innså at eieren hennes ikke hadde det bra, begynte å slikke ham og bjeffe høyt for å prøve å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Men det kom ingen for å hjelpe. Det var da Sadie gjorde det utrolige. Brian klarte å ta ta i halsbåndet til hunden, og hun dro han bort til telefonen.

Til Today forklarer Brian hvordan Sadie reddet livet hans:

– Hun visste at jeg var i trøbbel, og var åpenbart bekymret. Jeg tok tak i halsbåndet hennes. Sadie dro med all sin styrke. Med hennes hjelp klarte jeg å komme meg over gulvet for å nå telefonen min.

Brian har det bra nå, redningspersonellet klarte å gripe inn i tide, han overlevde hjerneslaget og er nå på et rehabiliteringssenter og får sakte krefter til å kunne gå hjem og klemme sin kjære Sadie igjen.

– Jeg savner henne veldig mye og jeg kan ikke vente med å møte henne igjen. Nå elsker jeg henne mer enn noensinne og lover å gi henne et best mulig liv og vil aldri glemme hennes lojalitet og heltemodighet den veldig skumle natten!

Foto: Youtube

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den utrolige hendelsen som fant sted i sommer:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter