in ,

Mann adopterte hjemløse hunder – de gjengjeldte omsorgen ved å redde han fra overfall

Pitbullene Ellabelle og Ladybug hadde en tøff start på livet hos en eier som vanskjøttet dem. Til slutt endte de opp på et omplasseringshjem. 

– De er veldig føyelige og forsiktige, sier Robert McGowan til the Dodo og legger til at hundene slettes ikke er aggressive. 

Han adopterte de to pitbullene fra omplasseringssenteret. 


En kveld Robert satt ute i garasjen ved siden av bilen sin med garasjeporten oppe kom det plutselig fire fremmede inn, uten forvarsel, og begynte å angripe ham.

– Den ene slo meg rett i øyet, så jeg ble slått av stolen, forteller han.

Foto: privat

Det var tydelig hva de var ute etter: Overfallsmennene krevde nemlig at McGowan skulle overlevere nøklene til bilen. Han var fortumlet og noe forslått etter overfallet, og svarte han at nøklene var inne i hjemmet.

Der var også Roberts reddende engler. Skjønt det visste ikke tyvene. 

Idet en av overfallsmennene åpnet døren kom Ellabelle og Ladybug dem i møte. 

Foto: privat

– De jaget dem ut, og jentene mine løp til garasjen hvor de sto over meg. De sto der og bjeffet og gjorde det helt klart at ingen skulle skade meg mer. De fire mennene løp av gårde, forteller Robert som helt sikkert kan skrive under på at hunden er menneskets beste venn. 

Han kan avsløre at de to hundene fikk rundhåndet belønning for heltedådene de utførte: Robert har vært på butikken og funnet både leker og godteri til de to reddende englene. 

Selv var han utrolig heldig og slapp fra overfallet uten større skader enn et blått øye.

Foto: privat

Robert velger å fortelle historien fordi han håper kjærligheten hans hunder har til han vil være en inspirasjon for andre også, til å åpne døren sin for en hund som trenger et nytt hjem. 

– De er omplasseringshunder, uønskede hunder. De reddet livet mitt. Vurder å adoptere en omplasseringshund du også – kanskje det er ditt liv de redder neste gang, sier den stolte hundeeieren Robert. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Paret møttes gjennom den dødelige diagnosen – hun holdt ektemannens hånd idet livet hans ebbet ut

7 år gammel gutt mistet moren og kjemper for livet etter russisk missilangrep