in ,

Mann alvorlig skadet etter å ha klappet løve i dyrepark

Det holdt på å gå helt galt da en 55 år gammel mann klappet løver i det sørafrikanske viltreservat Tikwe, River Lodge.

Peter Nortje var på bryllupsreise da han fikk lyst til å gi løvene i parken de besøkte litt kos. Den ene løven ser ut til å være komfortabel med dette, men den andre løven biter hardt til i armen til Peter da han prøver å klappe den.

Løven forsøker så å dra i armen, mens Peter prøver å trekke den til seg. Samtidig hører man Peters kone skrike «den biter, den biter». Det var dramatiske øyeblikk som ble fanget på video. (Se video nederst i artikkelen).


Her blir Peter bitt av løven. Foto: YouTube

Holdt på å gå skikkelig galt

Løven holder bare fast i fem sekunder, men det var nok til at det kunne gått skikkelig galt. I følge Daily Mail ble Peter innlagt på sykehus etter hendelsen med septisk sjokk. Et septisk sjokk blir utløst av en alvorlig infeksjon, noe Peter pådro seg da han bitt av løvinnen som bet helt inn til knokkelen. Daily Mail skriver at det er en dødelighet på 25-50 % dersom man blir rammet av septisk sjokk.

En talsmann fra Tikwe River Lodge forteller at det er første gang i løpet av seks år at de har hatt et uhell i reservatet. Han uttaler: «Nortje valgte selv å stikke hånden over buret for å klappe dyrene, og ble da bitt.»

En ansatt i en annen park forteller at Peter bør føle seg meget heldig. Han forteller at løvinnen på det tidspunktet ikke var sulten. Hun var heller ikke særlig vant til å drepe et bytte ute i naturen. Hadde hun vert det hadde han mest sannsynlig ikke overlevd.

Her kan du se et videoklipp av hendelsen:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=w-zP3aJSCqE
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

3 år gammel jente hovnet noe fryktelig opp i ansiktet – Foreldre advarer mot sminkesett til barn

2-åring svelget røykvarslerbatteri og døde – fjern disse fra rekkevidden til små barn!