Hennes mann har Alzheimers. En dag forsvant han fra huset deres. Men se hvor politiet fant han!

2184

Melvyn Amrine er 83 år gammel og bor i Little Rock, Arkansas, USA. Her deler han livet med sin elskede kone Doris. For tre år siden ble Melvyn diagnostisert med Alzheimer. Som de fleste vet er dette en grufull sykdom som går hardt ut over hukommelsen. ,

Melvyn begynte å rote mer og mer. Han glemte dagligdagse ting hele tiden. «Hva er det til middag? Har vi nettopp spist middag sier du?», «Hva heter du igjen?». Dette er eksempler på helt alminnelige ting en som har Alzheimers kan glemme.

Til tross for hukommelsestapet til Melvyn var den en spesiell ting han ikke glemte. Hver eneste morsdag kjøpte han blomster som han tok med hjem til sin kone. Dette har han gjort i alle år, helt siden deres første barn ble født.

Så ble det morsdag. Og Melvyn som knapt husket om han hadde spist middag eller ikke gikk ut for å kjøpe blomster. 3 kilometer fra huset sitt gikk han seg bort. Konen ble fortvilet og meldte ektemannen savnet. Mysteriet blir oppklart, han skulle jo bare kjøpe blomster til sin kjære!

Ta en titt på denne inspirerende kjærlighetshistorien!

SISTE NYTT