Hjem Historier fra livet Mann danset oppå en trailer og filmet seg selv – ble meid rett i døden

Mann danset oppå en trailer og filmet seg selv – ble meid rett i døden

En mann som danset på toppen av en 18-hjuling mens den kjørte langs en motorvei i Texas døde etter ha blitt meid av kjøretøyet da traileren kom under en bro.

Politiet i Houston forklarer ifølge People at den 25 år gamle mannen «hoppet eller klatret» oppå tilhengeren til traileren da den kjørte langs motorveien.

Sjåføren var ikke klar over at noen var på toppen av bilen hans, og kjørte som vanlig. Mannen på tilhengeren hans danset og tok muligens opp video av seg selv. Kanskje til sosiale medier.

Men da lastebilen passerte under en overgangsbro, ble den dansende mannen meid rett av traileren.

Opptak tatt av mannen som er gjort av sjåfører som kom i bilene bak ble delt på sosiale medier. I ett klipp så han ut til å dukke under en motorveiovergang før han reiste seg noen sekunder senere. Klippet klippes av før lastebilen nådde en annen overgang.

Prayers for this man.

Posted by Grizzy's Hood News on Thursday, November 10, 2022

Folk som var vitne til den urovekkende hendelsen la ut kommentarer om den på Facebook.

– Jeg så den forvrengte kroppen med brukket nakke og arm. Det var en fryktelig måte å starte dagen på, skriver en i kommentarfeltet.

– Jeg var også rundt 4 biler bak, og jeg kunne ikke tro mine egne øyne… hånden min gikk rett over munnen min i vantro og tristhet renner bare gjennom meg, sier en annen person som har vært vitne til den grusomme ulykken.

Mannen ble fraktet til et lokalt sykehus hvor han senere ble erklært død, opplyser politiet.

Den intetanende sjåføren som kjørte traileren har blitt avhørt av politiet, men er sluppet fri og vil ikke bli siktet for hendelsen.

[YouPlaySinglePlayer video=»1040,1872,389866″]

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com