I det siste har det vært mye snakk om mennesker som stirrer, går i veien og stiller seg opp og filmer når de kommer over ulykker eller andre ekstreme situasjoner. Det denne mannen gjorde var det stikk motsatte. Mannen hylles nå som en helt etter at han reagerte lynraskt og avverget en livsfarlig situasjon.

Det var den 39 år gamle amerikaneren Randy Thompson som kom kjørende på en trafikkert motorvei nær byen Dixon i staten Illinois skriver Viralthread.com. Plutselig oppdager han en bil som kjører på rødt og slingrer bortover veien. Bilen begynner å bevege seg over i motsatt veibane hvor biler suser forbi.

Det fikk Randy til å passere bilen, snu kjøretøyet sitt og når den møtende bilen har kommet ned i fart tar han sjansen og lynraskt hopper inn gjennom et åpent vindu i bilen og får stoppet kjøretøyet.

Bak rattet befant det seg en mannlig bilist med armene foran brystet. Dette hadde 39-åringen sett fra bilen sin. Mannen bak rattet hadde fått et illebefinnende og klarte ikke å styre bilen.

Det Randy ikke visste var at hele hendelsen ble filmet. Bak den slingrende bilen hadde nemlig en patrulje med kamera i bilen nærmet seg. Ambulanse ble tilkalt og mannen fraktet til sykehus.

Se redningsaksjonen her.