Hjem Dyr Mann fikk besøk av fjelløver på altanen

Mann fikk besøk av fjelløver på altanen

I sitt hjem i Colorado, USA, gjorde Andy Davis seg klar for en joggetur. Da han kikket ut på altanen fikk han seg en kjempestor overraskelse!

En fjelløve-familie dukket plutselig opp utenfor vinduet, da Davis tok en slurk av kaffen og var i ferd med å ta på seg joggeskoene.

Sakte og rolig stakte han seg etter mobiltelefonene for å dokumentere det utrolige besøket.

«Moren hoppet opp på altanen» sa Davis. «Jeg strakte meg etter telefonen for å ta et par bilder, og der like bak henne kom tre løveunger.»

Davis virket ikke redd, skriver ronproject, snarere tvert imot hadde han hadde ventet hele livet sitt på å få treffe et stort kattedyr.

Mange går hardt inn for å få et glimt av fjelløvene, som vanligvis er vanskelige å få øye på. Davis fikk dem servert på sin egen altan. I løpet av tiden han hadde bodd i Colorado, hadde han tidligere sett hjort, elg og bjørn, men aldri en løve.

Fjelløver blir sjeldent observert sammen. De fleste som har sett dem forteller om å ha sett én. Grunnen til at Davis var så heldig å få se fire stykker på samme sted, var at flokken besto av en mor og hennes tre halvstore barn.

Da Davis begynte å filme dem, tok det ikke lang tid før de kikket nysgjerrig inn vinduet. De fremsto ikke skremt og ble værende en stund.

Fjelløvene ble stående og drikke fra Davis fontene en god stund, og han kunne lykkelig observere dem, trygt plassert innenfor kjøkkenvinduet.

Davis ringte naboene og varslet om besøket, slik at de av dem som rakk det også fikk nyte familien på fire.

«Min far advarte alltid min mor, og sa at hun burde ta med seg noe på tur, fordi man aldri vet hva som lurer i buskene,» sa Davis. «Jeg tviler sterkt på at jeg noensinne vil få se noe lignende igjen.»

Nedenfor kan du se videoen av det utrolige besøket:

LES OGSÅ: Fikk sjokk da han så ut vinduet: – utsikten min fra hjemmekontoret

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com